BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 57.869,65Zilv.Zilver 702,27Plat.Platina 27.727,96Pall.Palladium 38.407,66 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Amun-Ra Divine Faces of the Sun 3 oz zilveren munten 2020

Amun-Ra Divine Faces of the Sun 3 oz zilveren munten 2020

Amun-Ra Divine Faces of the Sun 3 oz zilveren munten 2020

399,00

Dit prachtige meesterwerk is de eerste release van de serie “Divine Faces of the Sun” en vertegenwoordigt Amun-Ra. Deze bijzondere munt is uitgebracht door de Mint of Poland in een uiterst beperkte oplage van 500 stuks wereldwijd en wordt geleverd in een luxe doos met certificaat van echtheid.

Levertijd: 1-2 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Categorieën: ,
0000

Niue Amun-Ra Divine Faces of the Sun Antique Finish zilveren munten 2020

Dit prachtige meesterwerk is de eerste release van de serie “Divine Faces of the Sun” en vertegenwoordigt Amun-Ra. In de oude Egyptische cultuur is Amun-Ra een samensmelting van twee goden in één godheid. De oude Egyptenaren aanbaden twee verschillende godheden: Amon en Ra. Amun-Ra werd één god rond het jaar 2040 voor Christus. Hij bezat de eigenschappen van beide goden, hun invloed, macht en grootheid.

Op de munt wordt Amun-Ra afgebeeld in de vorm van een man met een ramshoofd zoals oude Egyptenaren hem verbeelden. Hij heeft ook tekenen van de god Ra – de adelaar met een zonneschijf op zijn hoofd. Net als Amun heeft Amun-Ra een kruis met een lus die symbool staat voor leven en onsterfelijkheid.

Deze bijzondere munt is uitgebracht door de Mint of Poland in een uiterst beperkte oplage van 500 stuks wereldwijd en wordt geleverd in een luxe doos met certificaat van echtheid.