BELANGRIJKE MEDEDELING:
L.S., vanwege een magazijnverhuizing zijn onze kantoren gesloten tussen 11 en 25 september. U kunt bestellingen plaatsen en betalen. Deze worden echter pas na 25 september verzonden. Dank voor uw begrip!
Goud.Goud 54.871,82Zilv.Zilver 631,71Plat.Platina 29.040,45Pall.Palladium 71.582,27 Gratis afhalen in Amsterdam of Eindhoven!
 

America The Beautiful Tuskegee Airmen 5 troy ounce zilveren munt 2021

America The Beautiful Tuskegee Airmen 5 troy ounce zilveren munt 2021

America The Beautiful Tuskegee Airmen 5 troy ounce zilveren munt 2021

227,61

De laatste editie van de zeer populaire “Amercia the Beautiful Series” muntenserie (en de eerste in 2021) is gewijd aan de zogenaamde “Tuskegee Airmen”. De Tuskegee Airmen waren de eerste zwarte militaire piloten in het US Army Air Corps (AAC), een voorloper van de US Air Force. Op de motiefzijde van de hoogwaardige 5 troy ounce zilveren munt, wordt een Tuskegee Airmen getrouw tot in detail getoond, die zich voorbereidt op zijn volgende missie. Op de achtergrond zijn twee P 51-vliegtuigen en een verkeerstoren te zien. De gelegenheid van uitgifte, het jaartal en het land van uitgifte vervolledigen het ontwerp van de munt.

Levertijd: 1-2 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd

Uitverkocht

Artikelnummer: ZMTTUSKGE5OZ Categorie: Tags: ,
0000

America The Beautiful Tuskegee Airmen 5 troy ounce zilveren munt 2021

De laatste editie van de zeer populaire “Amercia the Beautiful Series” muntenserie (en de eerste in 2021) is gewijd aan de zogenaamde “Tuskegee Airmen”. De Tuskegee Airmen waren de eerste zwarte militaire piloten in het US Army Air Corps (AAC), een voorloper van de US Air Force. Ze werden opgeleid op het Tuskegee Army Air Field in Alabama en vlogen tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan 15.000 missies in Europa en Noord-Afrika. Voor deze indrukwekkende prestaties ontvingen ze meer dan 150 “Distinguished Flying Crosses” en legden ze de basis voor de latere integratie van de Amerikaanse strijdkrachten.

Op de motiefzijde van de hoogwaardige 5 troy ounce zilveren munt, wordt een Tuskegee Airmen getrouw tot in detail getoond, die zich voorbereidt op zijn volgende missie. Op de achtergrond zijn twee P 51-vliegtuigen en een verkeerstoren te zien. De gelegenheid van uitgifte, het jaartal en het land van uitgifte vervolledigen het ontwerp van de munt.

  • Uit de populaire serie: America the Beautiful
  • Laatste editie
  • Geschikt voor zowel zilverinvestering als verzamelen
  • 5 oz puur 999 zilver

Koop nu de laatste “Tuskegee Airmen” -editie van de America the Beautiful-serie!

Extra informatie

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid

Producent