BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.095,04Zilv.Zilver 652,20Plat.Platina 27.118,61Pall.Palladium 37.953,69 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

African Big Five Buffalo 1 troy ounce zilveren munt 2021

African Big Five Buffalo 1 troy ounce zilveren munt 2021

African Big Five Buffalo 1 troy ounce zilveren munt 2021

125,50

De African Big Five Leopard is de vijfde en laatste bijzondere zilveren munt uit de serie van de Zuid-Afrikaanse “Big Five”. Na de Elephant, de Leeuw, de Neushoorn en de Luipaard, sluit de serie nu af met de Buffalo. Het heeft een beperkte oplage van slechts 15.000 stuks. Deze munt wordt geleverd in een geïllustreerde blisterkaart.

Levertijd: 1-2 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Artikelnummer: SAMBFBUFFALO Categorie: Tags: ,
0000

African Big Five Buffalo 1 troy ounce zilveren munt 2021

De African Big Five Leopard is de vijfde en laatste bijzondere zilveren munt uit de serie van de Zuid-Afrikaanse “Big Five”. Na de Elephant, de Leeuw, de Neushoorn en de Luipaard, sluit de serie nu af met de Buffalo.

Op de voorzijde van de munt wordt een close-up weergegeven van de Buffel. De voorzijde toont het wapenschild van Zuid-Afrika. Het bevat ook de inscripties “Big Five 2021” en “Zuid-Afrika”. De achterkant toont twee helften van het gezicht van een Buffalo. Als twee munten naast elkaar worden geplaatst, is een compleet portret van het indrukwekkende gezicht van de Buffel te zien. Het omgekeerde toont ook de monetaire waarde van de munt, 5 randen, en het metaalgewicht en de kwaliteit.

De munt wordt geslagen in .999 puur zilver. Het heeft een beperkte oplage van slechts 15.000 stuks. Deze munt wordt geleverd in een geïllustreerde blisterkaart. Voeg deze prachtige munt vandaag toe aan uw collectie!

Extra informatie

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid

Producent

Dikte