BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 58.311,77Zilv.Zilver 689,49Plat.Platina 29.014,29Pall.Palladium 44.655,40 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

VS & Rusland lijnrecht tegenover elkaar in Syrië

VS & Rusland lijnrecht tegenover elkaar in Syrië
11 april 2018 Bilal
photo 1534598974068 2d51eda7628f

De spanningen in Syrië lijken een nieuw hoogtepunt te bereiken. Sinds de chemische aanval in Douma waarbij meer dan 70 mensen zijn omgekomen, staan Rusland en de VS lijnrecht tegenover elkaar.

De Verenigde Staten houden Assad verantwoordelijk voor de aanval en hebben de intentie om militair in te grijpen in het gebied. De Russen waarschuwen de VS om geen militaire represaillemaatregelen te nemen. Eerder vandaag liet de Russische ambassadeur in Libanon, Aleksandr Zasypkin, weten dat Amerikaanse raketten die worden afgevuurd op Syrië, zullen worden neergehaald en dat de lanceerinstallaties onder vuur zullen worden genomen. De ambassadeur stelt te spreken namens de Russische president Poetin en de stafchef van het Russische leger.

Het duurde niet lang voordat de VS zou reageren. President Trump liet via zijn favoriete social media kanaal Twitter weten dat de Amerikaanse raketten eraan komen en dat Rusland gereed moet zijn: “Get ready Russia, missiles will be coming, nice and new and ‘smart’!

Door de laatste ontwikkelingen in het gebied is de kans op een confrontatie tussen de VS en Rusland groter dan ooit. Dinsdagavond zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen al gewaarschuwd voor mogelijke raketaanvallen in het oostelijk deel van de Middellandse Zee, ergens in de komende dagen. De spanningen tussen beide landen zijn de afgelopen jaren alleen maar verder toegenomen. Mogelijk dat die spanningen een kookpunt bereiken in Syrië.

De waardering van www.goudverzekerd.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 535 reviews.