BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.077,53Zilv.Zilver 651,78Plat.Platina 27.096,58Pall.Palladium 37.965,77 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

US 100th Anniversary Silver Dollar Bar and Morgan Dollar Set Coin-Bar 2021

US 100th Anniversary Silver Dollar Bar and Morgan Dollar Set Coin-Bar 2021

US 100th Anniversary Silver Dollar Bar and Morgan Dollar Set Coin-Bar 2021

349,00

Het jaar 2021 markeert het 100-jarig jubileum van de overgang van de Morgan- naar de Peace-dollar. Om dit historische moment te eren is deze premium set uitgegeven. Het bevat een 2 troy ounce .999 fijne zilveren baar met een originele briljante niet-gecirculeerde 1921 Morgan zilveren dollar. De balk toont de motieven van de zilveren Peace-dollar tot in detail. De voorzijde vertegenwoordigt het hoofd en de nek van de “Goddess of Liberty” gegraveerd met “In God We Trvst” en de keerzijde toont een staande Amerikaanse zeearend. Deze set is zeer beperkt tot 1.921 stuks wereldwijd en de individuele nummering op elke balk benadrukt de strikte beperking. Munt en baar zijn ingekapseld in een magnetische acrylhouder in een speciaal ontworpen verzamelbox.

1-2 weken levertijd

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

Uitverkocht

Artikelnummer: USSILVERDOLLAR100 Categorieën: , Tag:
0000

Het jaar 2021 markeert het 100-jarig jubileum van de overgang van de Morgan- naar de Peace-dollar. De conversie van de zilveren Morgan-dollar naar het ontwerp van de zilveren Peace-dollar in 1921 weerspiegelde een cruciaal moment in de Amerikaanse geschiedenis. De zilveren Morgan-dollar vertegenwoordigt de westelijke expansie en industriële ontwikkeling van het land aan het einde van de 19e eeuw. De zilveren Peace-dollar symboliseert het volwassen worden van het land als een internationale macht, terwijl ze de offers erkent die haar burgers in de Eerste Wereldoorlog hebben gebracht en de overwinning en vrede viert die daarop volgden.

Om dit historische moment te eren is deze premium set uitgegeven. Het bevat een 2 troy ounce .999 fijne zilveren baar met een originele briljante niet-gecirculeerde 1921 Morgan zilveren dollar. De balk toont de motieven van de zilveren Peace-dollar tot in detail. De voorzijde vertegenwoordigt het hoofd en de nek van de “Goddess of Liberty” gegraveerd met “In God We Trvst” en de keerzijde toont een staande Amerikaanse zeearend. Deze set is zeer beperkt tot 1.921 stuks wereldwijd en de individuele nummering op elke balk benadrukt de strikte beperking. Munt en baar zijn ingekapseld in een magnetische acrylhouder in een speciaal ontworpen verzamelbox.

Belangrijke opmerking: de zilverbaar weegt 2 oz .999 fijn zilver. De Morgan-dollar is 90% zilver in originele kwaliteit (er kunnen variabele toning of markeringen zijn vanwege de 100-jarige leeftijd van deze bijzondere munt). Elke set is individueel genummerd op de balk en voorzien van een COA.