BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.237,82Zilv.Zilver 677,47Plat.Platina 27.812,43Pall.Palladium 38.967,01 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

UK The Royal Arms 1 troy ounce zilveren munt 2021

UK The Royal Arms 1 troy ounce zilveren munt 2021

UK The Royal Arms 1 troy ounce zilveren munt 2021

39,60

Om een ​​blijvend symbool van de Britse monarchie te vieren, heeft de Royal Mint onlangs een prachtige zilveren munt van 1 troy ounce uitgebracht met de iconische Royal Arms. De achterkant van de nieuwe munt heeft het iconische originele ontwerp van Royal Arms van Eric Sewell. Deze is opnieuw geïnterpreteerd door de muntontwerper van Royal Mint, Timothy Noad. De munt wordt per 25 stuks verpakt in tubes en in 500 stuks geleverd in een originele Monsterbox. De serie  wordt dit jaar uitgebracht in gouden, zilveren en platina munten.

Let op: deze munt wordt 8/3/2021 vrijgegeven. Je bestelling zal dan pas worden verzonden.

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: ZMTROYALARMS2020-1 Categorie: Tags: ,
0000

UK The Royal Arms 1 troy ounce zilveren munt 2021

Om een ​​blijvend symbool van de Britse monarchie te vieren, heeft de Royal Mint in 2019 een prachtige zilveren munt van 1 troy ounce uitgebracht met de iconische Royal Arms.

Al eeuwenlang een steunpilaar van de Britse munten en een majestueus symbool van kracht en majesteit, vertegenwoordigt de Royal Arms de illustere geschiedenis van monarchie en heraldiek in het Verenigd Koninkrijk. Het fungeert als het officiële wapen van de Britse monarch, met zijn oorsprong op het middeleeuwse slagveld waar het te zien zou zijn op schilden, spandoeken en kleding. Het is door de eeuwen heen geëvolueerd en is een echte indicator van macht, goedkeuring en plicht.

De achterkant van de munt heeft het iconische originele ontwerp van Royal Arms van Eric Sewell. Deze is opnieuw geïnterpreteerd door de muntontwerper van Royal Mint, Timothy Noad. 

De voorzijde toont een naar rechts gericht portret van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, door Jody Clark, in guilloche-ontwerp. Het toont verder de denominatie van de munt. De munt is geslagen in .999 puur zilver en weegt 31,1304 gram zilver. De munt wordt per 25 stuks verpakt in tubes en in 500 stuks geleverd in een originele Monsterbox.

Extra informatie

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid

Diameter

Dikte

Producent