BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.098,97Zilv.Zilver 652,39Plat.Platina 27.127,50Pall.Palladium 37.965,77 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Tokelau Magnus Opus 1 troy ounce zilveren munt 2022

Tokelau Magnus Opus 1 troy ounce zilveren munt 2022

Tokelau Magnus Opus 1 troy ounce zilveren munt 2022

31,77

De nieuwste uitgave uit het huis van Tokelau: De Magnus Opus 1 troy ounce zilveren munt 2022. Het grote werk, in het Latijn: Magnum opus, is een alchemistische term voor het proces van werken met de prima materia om de steen der wijzen te creëren. Het wordt gebruikt om persoonlijke en spirituele transmutaties te beschrijven in de hermetische traditie, gehecht aan laboratoriumprocessen en chemische kleurveranderingen, gebruikt als een model voor het individuatieproces en als een hulpmiddel in kunst en literatuur. Het magnum opus is overgenomen in New Age en neo-hermetische bewegingen die soms nieuwe symboliek en betekenis aan de processen toekenden. De Magnus Opus munt is uitgebracht in een beperkte oplage van 20.000 stuks en in een puurheid van .9999 zilver.

Levertijd (PRE-SALE): 3/4 weken

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

 

Uitverkocht

Artikelnummer: TKLMOPUS22 Categorie: Tags: ,
0000

Tokelau Magnus Opus 1 troy ounce zilveren munt 2022

De nieuwste uitgave uit het huis van Tokelau: De Magnus Opus 1 troy ounce zilveren munt 2022. Het grote werk, in het Latijn: Magnum opus, is een alchemistische term voor het proces van werken met de prima materia om de steen der wijzen te creëren. Het wordt gebruikt om persoonlijke en spirituele transmutaties te beschrijven in de hermetische traditie, gehecht aan laboratoriumprocessen en chemische kleurveranderingen, gebruikt als een model voor het individuatieproces en als een hulpmiddel in kunst en literatuur. Het magnum opus is overgenomen in New Age en neo-hermetische bewegingen die soms nieuwe symboliek en betekenis aan de processen toekenden.

De Magnus Opus munt is uitgebracht in een beperkte oplage van 20.000 stuks en in een puurheid van .9999 zilver.

Extra informatie

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid

Diameter

Dikte

Producent