BELANGRIJKE MEDEDELING:
L.S., vanwege een magazijnverhuizing zijn onze kantoren gesloten tussen 11 en 25 september. U kunt bestellingen plaatsen en betalen. Deze worden echter pas na 25 september verzonden. Dank voor uw begrip!
Goud.Goud 54.863,43Zilv.Zilver 631,24Plat.Platina 28.967,41Pall.Palladium 71.632,20 Gratis afhalen in Amsterdam of Eindhoven!
 

RAM Redback Spider 5 troy ounce zilveren munt 2021

RAM Redback Spider 5 troy ounce zilveren munt 2021

RAM Redback Spider 5 troy ounce zilveren munt 2021

296,61

Na het succes van de 1 troy ounce versie wordt de RAM Redback Spider zilveren munt ook uitgebracht in een 5 troy ounce versie. De eerste munt uit de nieuwe serie “Australia’s Most Dangerous”. De munt is uitgebracht in een beperkte oplage van 1.000 zilveren munten en wordt geleverd in een capsule. De munt bevat .999 puur zilver en weegt 155,652 gram.

Levertijd: 2-3 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd

Artikelnummer: ZMTREDBACK215OZ Categorie: Tags: , ,
0000

RAM Redback Spider 5 troy ounce zilveren munt 2021

Deze hoogwaardige zilveren munt van de Royal Australian Mint wordt in 2021 opnieuw uitgebracht in een grotere 5 troy ounce versie. De munt is gewijd aan de fascinerende natuur van Australië. Het is de eerste munt uit een nieuwe serie van de gevaarlijkste dieren uit Australië. De munt heeft als thema de elegante maar ook gevaarlijke Roodrugsping. De roodrugspin is een giftige spin die van nature in Australië voorkomt. Samen met de katipo, waarmee hij erg nauw verwant is, de zwarte weduwe en andere weduwen, behoort de roodrugspin tot de familie van de kogelspinnen; deze kunnen dodelijk voor mensen zijn.

Geliefd om zijn schoonheid en gevreesd om zijn gif, is de Redback-spin overal in Australië te vinden en komt hij vooral veel voor bij mensen op donkere plaatsen in huizen en tuinen. Redbacks zijn te herkennen aan de rode streep op hun bovenbuik en een kenmerkende zandloper-vormige vlek aan de onderkant van de buik. Ze bouwen onderscheidende webben die er bedrieglijk rommelig uitzien, maar prachtig zijn ontworpen om kleine ongewervelde dieren te vangen. In het midden van het motief staat de inscriptie “REDBACK SPIDER”. De keerzijde toont het portret van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, evenals de denominatie en het jaar van uitgifte. De munt is uitgebracht in een beperkte oplage van 1.000 zilveren munten en wordt geleverd in een capsule.

 

Extra informatie

Producent

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid