Goud.Goud 58.690,98Zilv.Zilver 728,88Plat.Platina 30.525,34Pall.Palladium 40.540,81 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

RAM Redback Spider 1 troy ounce zilveren munt 2020

RAM Redback Spider 1 troy ounce zilveren munt 2020

RAM Redback Spider 1 troy ounce zilveren munt 2020

72,68

Deze hoogwaardige zilveren munt van de Royal Australian Mint is gewijd aan de fascinerende natuur van Australië. Het is de eerste munt uit een nieuwe serie van de gevaarlijkste dieren uit Australië. De munt is uitgebracht in een beperkte oplage van 25.000 zilveren munten en wordt geleverd in een capsule. De munt bevat .999 puur zilver en weegt 31,1304 gram.

Levertijd: 1-2 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd

Artikelnummer: ZMTREDBACK20 Categorie: Tags: , ,
0000

RAM Redback Spider 1 troy ounce zilveren munt 2020

Deze hoogwaardige zilveren munt van de Royal Australian Mint is gewijd aan de fascinerende natuur van Australië. Het is de eerste munt uit een nieuwe serie van de gevaarlijkste dieren uit Australië. Het beschikt over de elegante maar ook gevaarlijke Roodrugsping. De roodrugspin is een giftige spin die van nature in Australië voorkomt. Samen met de katipo, waarmee hij erg nauw verwant is, de zwarte weduwe en andere weduwen, behoort de roodrugspin tot de familie van de kogelspinnen; deze kunnen dodelijk voor mensen zijn.

Geliefd om zijn schoonheid en gevreesd om zijn gif, is de Redback-spin overal in Australië te vinden en komt hij vooral veel voor bij mensen op donkere plaatsen in huizen en tuinen. Redbacks zijn te herkennen aan de rode streep op hun bovenbuik en een kenmerkende zandloper-vormige vlek aan de onderkant van de buik. Ze bouwen onderscheidende webben die er bedrieglijk rommelig uitzien, maar prachtig zijn ontworpen om kleine ongewervelde dieren te vangen. In het midden van het motief staat de inscriptie “REDBACK SPIDER”. De keerzijde toont het portret van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, evenals de denominatie en het jaar van uitgifte. De munt is uitgebracht in een beperkte oplage van 25.000 zilveren munten en wordt geleverd in een capsule.

 

Extra informatie

Diameter

Dikte

Producent

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid