Goud.Goud 59.343,64Zilv.Zilver 711,88Plat.Platina 30.316,39Pall.Palladium 41.990,35 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Pamp Suisse Fortuna 100 gram ounce goudbaar met certificaat

Pamp Suisse Fortuna 100 gram ounce goudbaar met certificaat

Pamp Suisse Fortuna 100 gram ounce goudbaar met certificaat

6.187,15

Nieuw in ons assortiment: Pamp Suisse Fortuna 1 troy ounce goudbaar met certificaat. Pamp Suisse baren worden geslagen door de Zwitsere producent PAMP. De naam PAMP staat voor Produits Artistiques Métaux Précieux. De goudbaren van PAMP hebben elk een uniek serienummer en worden geleverd inclusief certificaat van echtheid.

Levertijd: 1-3 weken

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

 

Artikelnummer: GBPAMP100GR Categorie: Tags: ,
0000

Pamp Suisse Fortuna 100 gram ounce goudbaar met certificaat

Nieuw in ons assortiment: Pamp Suisse Fortuna 100 gram goudbaar met certificaat. Pamp Suisse baren worden geslagen door de Zwitsere producent PAMP. De naam PAMP staat voor Produits Artistiques Métaux Précieux. De goudbaren van PAMP hebben elk een uniek serienummer en worden geleverd inclusief certificaat van echtheid.

Op deze bijzondere serie van PAMP wordt Lady Fortuna weergegeven. Volgens de Romeinse mythologie was Lady Fortuna de godin van het lot, waaronder ook geluk. Ze wordt samen met een cornucopia, de hoorn des overvloeds afgebeeld. De hoorn staat symbool voor geluk en overvloed.

PAMP Suisse heeft wereldwijd een LBMA status. Deze status is wereldwijd erkentd en houdt in dat de producenten aan de strenge eisen van de LBMA voldoen. Als gevolg hiervan zijn ook de goudbaren van PAMP wereldwijd goed verhandelbaar.

Goudbaren kopen

Goudbaren worden vaak beschouwd als een “veilige haven”-investering en kunnen zelfs tijdens perioden van crisis in waarde stijgen. Ze zijn ook een fantastisch cadeau voor een bruiloft, jubileum of verjaardag! Wacht dus niet langer en schaf vandaag nog de prachtige gouden Fortuna 100 gram goudbaar aan van PAMP. Goudbaren zijn vrijgesteld van BTW, omdat deze worden aangemerkt als beleggingsgoud.

Extra informatie

Producent

Zuiverheid

Certificaat

Gewicht