BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 57.164,90Zilv.Zilver 706,78Plat.Platina 30.308,94Pall.Palladium 51.204,62 Gratis afhalen in Amsterdam of Eindhoven!
 

Niue Kalachakra Mandala Ancient Calendars 2 troy ounce zilveren munt 2019

Niue Kalachakra Mandala Ancient Calendars 2 troy ounce zilveren munt 2019

Niue Kalachakra Mandala Ancient Calendars 2 troy ounce zilveren munt 2019

286,85

Deze prachtige nieuwe uitgave van de Poland Mint is een erkenning van de tantrische leer van het Tibetaans boeddhisme. De traditie van Kalachakra draait om het concept van tijd (kala) en cycli (chakra): van de cycli van de planeten tot de cycli van menselijke ademhaling, het leert de praktijk van het werken met de meest subtiele energieën in iemands lichaam op het pad naar verlichting. De munt is uitgebracht in een zeer gelimiteerde oplage van 500 stuks wereldwijd!

Let op: deze munt wordt in november vrijgegeven door de Poland Mint. Wanneer u deze munt koopt wordt uw order dan ook in november uitgeleverd.

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: NZMAMM2019-2 Categorieën: ,
0000

Deze prachtige nieuwe uitgave van de Poland Mint is een erkenning van de tantrische leer van het Tibetaans boeddhisme. De traditie van Kalachakra draait om het concept van tijd (kala) en cycli (chakra): van de cycli van de planeten tot de cycli van menselijke ademhaling, het leert de praktijk van het werken met de meest subtiele energieën in iemands lichaam op het pad naar verlichting.

De munt is geslagen in ultra high relief in een puurheid van .999 puur zilver. De munt wordt geleverd in een luxe houten doos samen met een certificaat van echtheid. De munt is uitgebracht in een zeer beperkte oplage van 500 munten wereldwijd.

Extra informatie

Producent

Zuiverheid

Certificaat