BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.203,46Zilv.Zilver 657,22Plat.Platina 27.146,32Pall.Palladium 37.567,94 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Niue Celestial Animals #5 The Black Turtle 1 troy ounce zilveren munt 2021

Niue Celestial Animals #5 The Black Turtle 1 troy ounce zilveren munt 2021

Niue Celestial Animals #5 The Black Turtle 1 troy ounce zilveren munt 2021

33,45

Wederom voegen wij een nieuwe serie toe aan onze collectie. Dit keer de Celestial Animals serie van de New Zealand Mint. Alle munten uit deze serie hebben een beperkte oplage van slechts 10.000 zilveren munten wereldwijd. De vijfde en laatste munt munt uit deze serie is de Black Turtle, die het element water vertegenwoordigt en het noorden vertegenwoordigt. De schildpad is een voorbeeld van bescherming, stevigheid en stabiliteit. Deze munt heeft een geweldig ontwerp van de New Zealand Mint, samen met .999 fijn zilver.

Levertijd: 1-2 weken

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

Uitverkocht

Artikelnummer: ZMTCLSTL5 Categorie: Tags: ,
0000

Niue Celestial Animals #5 The Black Turtle 1 troy ounce zilveren munt 2021

Wederom voegen wij een nieuwe serie toe aan onze collectie. Dit keer de Celestial Animals serie van de New Zealand Mint. Alle munten uit deze serie hebben een beperkte oplage van slechts 10.000 zilveren munten wereldwijd.

In de Chinese Feng Shui wordt elk van de vijf elementen vertegenwoordigd door een ander dier, bekend als de hemelse dieren van Feng Shui. Elk dier wordt geassocieerd met een element, richting en kleur. De dieren zouden eeuwen geleden hun overeenkomstige landschappen hebben bewaakt. Wanneer de dieren worden gebruikt volgens de richtlijnen van feng shui, wordt gezegd dat het gevoelens van harmonie en vrede brengt. 

De vijfde en laatste munt uit deze serie is de Black Turtle, die het element Water en het noorden vertegenwoordigt. De schildpad is een voorbeeld van bescherming, stevigheid en stabiliteit. Deze munt heeft een geweldig ontwerp van de New Zealand Mint, samen met .999 fijn zilver.

 

Extra informatie

Producent

Zuiverheid

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte

Gewicht