Goud.Goud 58.684,58Zilv.Zilver 729,25Plat.Platina 30.469,19Pall.Palladium 40.246,16 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Monsterbox Athenian Owl zilveren munt

Monsterbox Athenian Owl zilveren munt

Monsterbox Athenian Owl zilveren munt

14.251,56

De goedkoopste manier om in puur fysiek zilver te investeren. Door de extreem lage premium op deze zilveren munten krijg je het meeste zilver voor je geld.  De Athenian Owl Tetradrachme was ruim 2.000 jaar geleden de meest invloedrijke munt ter wereld. De munt is in hetzelfde design geslagen door de New Zealand Mint en is uitgebracht in een beperkte oplage. Koop deze munt nu en voeg deze toe aan je collectie.

1-2 weken levertijd

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: MBZOWL2020 Categorie: Tags: ,
0000

Monsterbox Athenian Owl zilveren munt

De goedkoopste manier voor particulieren om in zilver te investeren:  de Monsterbox Athenian Owl zilveren munt. De Athenian Owl Tetradrachme was ruim 2.000 jaar geleden de meest invloedrijke munt ter wereld.  Op de voorzijde van de munt is de Atheense Uil zichtbaar. Deze symboliseert kracht, wijsheid en inzicht. Ook zijn de letter AOE weergegeven op de voorzijde van de munt, wat staat voor Alethia Orno Eternia: Waarheid, Eer en Voor Altijd. Op de achterzijde is een portret afgebeeld van Queen Elizabeth II.

De munt is vandaag de dag vooral populair vanwege het prachtige ontwerp, én het feit dat de munt makkelijk gestapeld kan worden. Dit komt door de inkepingen in het design van de munt. De zilveren Athenian Owl heeft mede hierdoor de naam “Stackable Coin” gekregen. De Athenian Owl 1 troy ounce zilveren munt 2020 wordt geslagen door de New Zealand Mint. De munt is een aanval op de Canadese Maple Leaf en de Europese Philharmoniker. Deze munten zijn uiterst populair maar hebben een hogere premium ten opzichte van deze nieuwkomer. De munt bevat een puurheid van 99,9% puur zilver. De 2019 is de derde editie van deze prachtige munt.

Monsterbox

De Monsterbox bevat 500 nieuw geslagen Athenian Owl munten. Er zijn slechts 500 monsterboxen uitgebracht van deze munt, wacht dus niet te lang!

Extra informatie

Gewicht

Diameter

Dikte

Producent

Zuiverheid

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte