BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.149,44Zilv.Zilver 652,48Plat.Platina 27.143,29Pall.Palladium 37.927,75 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Kangaroo 1 troy ounce zilveren munt 2021

Kangaroo 1 troy ounce zilveren munt 2021

Kangaroo 1 troy ounce zilveren munt 2021

24,24

De nieuwste Australische Kangaroo. De Kangaroo 1 troy ounce zilveren munt 2021 beschikt niet alleen over een schitterend ontwerp, maar wordt ook aangeboden tegen een uitstekende prijs. Voeg de 2020 editie vandaag nog toe aan uw verzameling. Per 25 stuks worden de munten geleverd in een tube, per 250 worden de munten geleverd in een Monsterbox.

Levertijd: 1 week

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: ZKANG1OZ21 Categorie: Tags: ,
0000

Kangaroo 1 troy ounce zilveren munt 2021

De Kangaroo 1 troy ounce zilveren munt 2021 wordt geslagen door de Perth Mint. De Australische munt heeft zich bewezen als populaire beleggingsmunt en is wereldwijd gewild zowel onder beleggers als verzamelaars.

De munt is voornamelijk te herkennen aan de afbeelding van een kangoeroe op de voorkant, ’s werelds grootste buideldier. Op de achterzijde wordt een portret weergegeven dan Koningin Elizabeth II. Daarnaast beschikt de munt over microscopisch kleine letters als verificatie én detectie tegen vervalsingen. De zilveren Kangaroo munt verschijnt elk jaar opnieuw met een iets ander ontwerp van de grootste buideldier die rondloopt in Australië: de kangoeroe. De zilveren Kangaroo munt heeft een zuiverheid van .9999. De munt kan zich hierdoor meten met andere populaire gouden munten zoals de zilveren Canadian Maple Leaf.

Het design van 2021 editie van de zilveren Kangaroo is een knipoog naar de populaire gouden Kangaroo uit 1990, de wereldberoemde Nugget. Op de voorzijde ezien we een springende kangaroe afgebeeld. Op de achterzijde van de munt is het portret van Queen Elizabeth II weergegeven. De Kangaroo zilveren munt beschikt over de status van wettig betaalmiddel in Australië. Net als alle andere andere zilveren munten wordt de zilveren Kangaroo munt verhandeld onder de margeregeling. Hierdoor is de munt te koop tegen een gunstigere prijs ten opzichte van zilveren baren.

De Australische Perth Mint geeft de zilveren Kangaroo munten uit in tubes per 25 stuks, waarbij 10 tubes worden verpakt in een monsterbox. Hierbij wijkt het munthuis uit van de reguliere Monsterboxen met 500 munten.

 

Extra informatie

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid

Diameter

Dikte

Producent