BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.237,82Zilv.Zilver 677,47Plat.Platina 27.812,43Pall.Palladium 38.967,01 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Argor-Heraeus Fiji zilveren muntbaar 1000 gram

Argor-Heraeus Fiji zilveren muntbaar 1000 gram

Argor-Heraeus Fiji zilveren muntbaar 1000 gram

976,53

De zilveren muntbaar van Fiji is een van de meest populaire muntbaren geslagen in opdracht van Argor-Heraeus voor de Fiji-eilanden. Alle baren zijn gemaakt van 999,9 puur zilver. De baar weegt 1000 gram. De bovenste helft van de baren toont het wapen van de archipel met de denominatie van de munt en het jaar van uitgifte, in het midden het gewicht van de zilveren muntbaren en de fijnheid. De onderste helft is versierd met een zeilschip en de afkorting van de baarfabrikant. Deze baren zijn bijzonder interessant omdat zij onder de margeregeling vallen. Hierdoor hoeft er geen 21% BTW te worden betaald over het zilver in tegenstalling tot regulier zilveren baren. Meer zilver dus voor je geld!

1-2 weken levertijd

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd

Uitverkocht

Artikelnummer: ZMTBAARFIJI1000 Categorie: Tags: , ,
0000

Argor-Heraeus Fiji zilveren muntbaar 1000 gram

De zilveren muntbaar van Fiji is een van de meest populaire muntbaren geslagen in opdracht van Argor-Heraeus voor de Fiji-eilanden. Alle baren zijn gemaakt van 999,9 puur zilver. De bovenste helft van de baren toont het wapen van de archipel met de denominatie van de munt en het jaar van uitgifte, in het midden het gewicht van de zilveren muntbaren en de fijnheid. De onderste helft is versierd met een zeilschip en de afkorting van de baarfabrikant. Deze baren zijn bijzonder interessant omdat zij onder de margeregeling vallen. Hierdoor hoeft er geen 21% BTW te worden betaald over het zilver in tegenstalling tot regulier zilveren baren. Meer zilver dus voor je geld!

Argor SA werd oorspronkelijk opgericht in 1951 in het Zwitserse kanton Ticino. Na een eigendomsoverdracht in 1986 werd een joint venture gesloten met onder meer Heraeus. Hoewel in 2004 met Argor-Heraeus Deutschland GmbH een vertegenwoordigingskantoor werd opgericht in Pforzheim, is de productielocatie nog steeds Zwitserland.

LBMA – London Good Delivery List

Argor-Heraeus SA uit Zwitserland is geaccrediteerd door de London Bullion Market Association (LBMA), waardoor ze op de zogenaamde LBMA Good Delivery List staan lijst staan. Alle baren van de fabrikant voldoen aan de internationaal erkende “London Good Delivery Standard”, die de reliëf- of gestempelde kenmerken zoals fijnheid en gewicht garandeert, evenals continue, ononderbroken opslag in geaccepteerde opslagfaciliteiten, waardoor de baren wereldwijd betaalbaar zijn zonder beperkingen.

Extra informatie

Gewicht

Producent

Zuiverheid

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte