Goud.Goud 59.220,81Zilv.Zilver 711,58Plat.Platina 30.316,70Pall.Palladium 41.990,65 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

American Buffalo 1 troy ounce gouden munt

American Buffalo 1 troy ounce gouden munt

American Buffalo 1 troy ounce gouden munt

2.037,73

De zuiverste gouden munt uit de Verenigde Staten. De Buffalo heeft een fantastische afwerking en kan zich meten met andere pure 24 karaats gouden munten zoals de Maple Leaf en de Philharmoniker. Koop deze prachtige munt nu! Volledig verzekerd thuis geleverd. Liever afhalen? Ook geen enkel probleem.

Let op: het betreft hier gouden Buffalo munten uit diverse jaartallen. De getoonde afbeelding is slechts ter illustratie en het kan zijn dat een andere munt van een ander jaartal geleverd kan worden.

Levertijd: 1-2 weken

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

Uitverkocht

Artikelnummer: GMTBUFFALODIV Categorieën: , Tags: ,
0000

American Buffalo 1 troy ounce gouden munt diverse jaartallen

De Amerikaanse Buffalo werd voor het eerst uitgegeven in 2006, en eiste onmiddelijk een plek tussen de meest populaire gouden munten op. De munt is een vertolking van James Earle Fraser’s Buffalo Nickel uit 1913. Daarnaast is het de eerste zuivere beleggingsmunt uit Amerika. De American Buffalo 1 troy ounce gouden munt 2016 hebben wij nu beschikbaar.

Voor de American Buffalo werden alle Amerikaanse gouden munten geslagen uit een combinatie van goud, koper en zilver. Canada had in de vorm van de Canadian Maple Leaf een munt met een zuiverheid van 99,99 % puur goud, en deze werd enorm populair onder beleggers. De United States Mint besloot dat het niet achter kon blijven waardoor de American Buffalo werd geboren.

Op de voorzijde van de American Buffalo gouden munt wordt een buffel weergegeven. De achterzijde wordt gesierd door een portret van een indiaan. De gouden munten hebben de status van wettig betaalmiddel en dragen een face value van $50.

Wij bieden de American Buffalo 1 troy ounce gouden munt aan in diverse jaartallen. Dit betekent dat de munten afhankelijk van de beschikbaarheid van het jaar van uitgifte aan u worden verzonden. Het kan dus zomaar zijn dat u een prachtige gouden munt ontvangt uit 2006, of toch een recente munt van 2021 of 2020.

Extra informatie

Diameter

Dikte

Producent

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Zuiverheid