BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.158,02Zilv.Zilver 651,87Plat.Platina 27.142,98Pall.Palladium 37.989,02 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Argor Heraeus 50 gram palladium baar

Argor Heraeus 50 gram palladium baar

Argor Heraeus 50 gram palladium baar

3.845,80 (4.653,42 incl. btw)

Deze Argor Hereaus 50 gram palladium baar is nu te koop bij Goudverzekerd. Argor Hereaus is een producent uit Zwitserland die beschikt over de “Good Delivery Status” van de LBMA. Zodoende zijn deze palladium baren eenvoudig verhandelbaar en ben je altijd verzekerd van het gewicht en gehalte van de baren. Alle Argor Hereaus 50 gram palladium baar bevatten 20 gram fijn palladium geslagen in een zuiverheid van 99,95%. De baar wordt gesealed geleverd in blisterverpakking inclusief uniek serienummer.

Levertijd: 1-2 weken

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

Uitverkocht

Artikelnummer: PTVALCMBI50 Categorieën: , Tags: ,
0000

Argor Hereaus 50 gram palladium baar

Deze Argor Hereaus 50 gram palladium baar is nu te koop bij Goudverzekerd. Argor Hereaus is een producent uit Zwitserland die beschikt over de “Good Delivery Status” van de LBMA. Zodoende zijn deze palladium baren eenvoudig verhandelbaar en ben je altijd verzekerd van het gewicht en gehalte van de baren. Alle Argor Hereaus 20 gram palladium baar bevatten 20 gram fijn palladium geslagen in een zuiverheid van 99,95%. De baar wordt gesealed geleverd in blisterverpakking inclusief uniek serienummer.

Palladium

Beleggen in palladium is aantrekkelijk als spreiding in de beleggingsportefeuille. Palladium heeft als edelmetaal in de beleggingswereld een veel kortere historie dan goud of zilver. Palladium werd pas 250 jaar geleden ontdekt en is (naast rhodium) het zeldzaamste edelmetaal van alle edelmetalen die Goudverzekerd aanbiedt. Het edelmetaal heeft in die korte tijd een belangrijke rol bemachtigd in zowel de industrie als de wetenschap.

Palladium baren zijn belast met 21% BTW. Palladium munten worden verhandeld onder de margeregeling. Hierdoor is het voor beleggers relatief aantrekkelijker om te investeren in fysiek platina in de vorm van munten, zonder dat er 21% BTW in rekening wordt gebracht. Voor zowel palladium baren als munten geven we een terugkoopgarantie zodat je met een gerust hart de aangekochte munten terug kunt verkopen tegen een markconforme prijs.

Extra informatie

Producent

Zuiverheid

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte

Gewicht