BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.102,32Zilv.Zilver 653,26Plat.Platina 27.060,22Pall.Palladium 37.412,09 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

20 Franse Franc Marianne Rooster gouden munt

20 Franse Franc Marianne Rooster gouden munt

20 Franse Franc Marianne Rooster gouden munt

378,68

Deze 20 Francs Marianne Rooster gouden munt is prachtig ontworpen en een geweldige keus voor verzamelaars en investeerders. Verzamelaars zullen daarin de delicate en rijke geschiedenis van Frankrijk zien, een munt die tot een lang vervlogen tijdperk behoort, en ook een geschikte munt is voor degenen die gefascineerd zijn door de Franse cultuur. Beleggers zullen de aanzienlijke zuiverheid van goud, de betaalbare prijs waartegen het wordt verkocht en het feit dat het van goud is gemaakt, waarderen. De Franse Rooster munt werd geslagen in de periode 1899-1914.

Let op: Levering is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Helaas kunnen we geen jaarspecifieke verzoeken inwilligen.

Levertijd: 1-2 weken

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

Artikelnummer: GMTNAPOLEON20-1 Categorie: Tags: ,
0000

20 Franse Franc Marianne Rooster gouden munt

Deze 20 Francs Marianne Rooster gouden munt is prachtig ontworpen en een geweldige keus voor verzamelaars en investeerders. Verzamelaars zullen daarin de delicate en rijke geschiedenis van Frankrijk zien, een munt die tot een lang vervlogen tijdperk behoort, en ook een geschikte munt is voor degenen die gefascineerd zijn door de Franse cultuur. Beleggers zullen de aanzienlijke zuiverheid van goud, de betaalbare prijs waartegen het wordt verkocht en het feit dat het van goud is gemaakt, waarderen.

De 20 Franse Franc Marianne Rooster munt heeft een zuiverheid van 90,00% die als fractioneel getal kan worden uitgedrukt als zijnde 900/1000 zuiverheid. Deze Franse gouden munt is vervaardigd uit 5,81 gram puur goud of, anderszins uitgedrukt, 0,1867 troy ounces puur goud. Het totale gewicht, dat ook het gewicht van de legering bevat, is 6,45 gram. De munt heeft een  diameter van 21 mm.

Extra informatie

Producent

Zuiverheid

Gewicht

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte