photo 1583340806569 6da3d5ea9911

Julian Assange: 14-jarige kon Democraten hacken

Volgens Wikileaks oprichter Julian Assange is het voor 1000% uitgesloten dat de Russen achter de hack van John Podesta zitten. In een interview met Fox News verklaart Assange dat Rusland niet de bron was van Wikileaks voor het bemachtigen van de documenten.

Podesta e-mails

Uit de e-mails van Podesta, de campagnevoorzitter van Hillary Clinton, bleek onder meer dat Clinton in samenwerking met de Democratische partij Bernie Sanders aan de kant heeft geschoven tijdens de voorverkiezingen. Daarnaast heeft zij voor grote sommen geld speeches gegeven aan Wall Street kantoren, de helft van de Amerikaanse bevolking voor ‘zielig’ uitgemaakt, én geprobeerd speeches van Donald Trump te ontregelen door middel van gepland geweld.

Interview Assange

In het interview met Fox News herhaalt Julian Assange dat Rusland niet achter het lek zit. Volgens de Wikileaks oprichter kon een 14-jarige de hack uitvoeren. De door de FBI ontdekte code die volgens de veilligheidsdienst onomstotelijk bewijst dat de Russen achter de hack zitten, is volgens Assange een verouderde vorm van Oekraïnse malware. Deze malware is eenvoudig online te verkrijgen. Daarnaast horen de IP adressen van de hackers die volgens Homeland Security terug zijn te traceren naar Rusland bij meer dan 380 verschillende organistaties.

“Podesta gave out that his password was the word ‘password’. His own staff said this email that you’ve received, this is totally legitimate. So, this is something … a 14-year-old kid could have hacked Podesta that way.”

Volgens Assange probeert Obama door middel van extra maatregelen tegen Rusland, Trump te ondermijnen voordat hij over 15 dagen het Witte Huis betreed. In de afgelopen 10 jaar dat Wikileaks onthullingen heeft gedaan over allerlei verschillende zaken is tot op de dag van vandaag niet één onthulling ontkracht. Assange praat normaliter ook nooit over zijn bronnen, maar dit keer zag hij zichzelf genoodzaakt dit te doen. Obama en de mainstream media proberen volgens Assange op bijna obsessieve manieren de Russen te beschuldigen van iets wat ze niet hebben gedaan.

Wikileaks genegeerd

Bizar is ook dat de onthullingen die Wikileaks heeft gedaan over Hillary Clinton en de Democratische partij tot op de dag van vandaag niet zijn opgepakt door mainstream media. Zo bleek onder andere dat de Democratische partij bijna alle grote media direct voorzag van opdrachten tijdens de verkiezingen. Ook het ontregelen van campagne bijeenkomsten van Trump door middel van geweld is nauwelijks aan bod gekomen.

Ook investeren?

Goud
Munten en baren

Zilver
Munten en baren

Palladium
Munten en baren

Platina
Munten en baren

Auteur

Dit artikel is geschreven door onze redactie.

Andere artikelen die u wellicht interessant vind

Winkelwagen
De waardering van www.goudverzekerd.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 819 reviews.