BELANGRIJK: gouden & zilveren munten wereldwijd (bijna) uitverkocht

Momenteel beleven we de een van de bizarste tijden in de edelmetaalmarkt. De ontkoppeling tussen papier en fysiek is volledig zoek. Waar zowel de zilver- als goudprijs momenteel laag staan is de prijs van fysieke gouden en zilveren munten geëxplodeerd. Ondanks deze bizarre prijzen zijn er nog nauwelijks gouden of zilveren munten te vinden, wereldwijd!

De vraag naar goud en zilver is op dit moment enorm. Zulke tijden hebben wij in de 30 jaar dat wij actief zijn in de markt nog nooit meegemaakt.

Voor de personen die op dit moment nog geïnteresseerd zijn in goud of zilver hebben wij het volgende advies: voor goud kun je alsnog terecht bij gouden baren. Op dit moment de beste én enige optie. Voor zilver adviseren wij om zilver BTW-vrij in te kopen i.c.m. opslag. Bij onze relatie Aullure is dit momenteel mogelijk. U koopt hier zilver BTW-vrij, uw zilver wordt volledig verzekerd opgeslagen in Zwitserland tegen het scherpste tarief van Nederland.

Bij Aullure krijgt u een inlogomgeving waarin u uw positie kunt volgen om zo uw investering in de gaten te houden. Ook hier geldt op dit moment dat er geen garantie is hoelang deze baren nog beschikbaar zijn…

Ook investeren?

Goud
Munten en baren

Zilver
Munten en baren

Palladium
Munten en baren

Platina
Munten en baren

Auteur

Dit artikel is geschreven door onze redactie.

Andere artikelen die u wellicht interessant vind

Winkelwagen
De waardering van www.goudverzekerd.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 779 reviews.