Goud.Goud 49.015,70Zilv.Zilver 650,86Plat.Platina 29.082,07Pall.Palladium 58.467,09 Gratis afhalen in Amsterdam of Eindhoven!
 

UK The Royal Arms 1 troy ounce zilveren munt 2020

UK The Royal Arms 1 troy ounce zilveren munt 2020

UK The Royal Arms 1 troy ounce zilveren munt 2020

34,99

Om een ​​blijvend symbool van de Britse monarchie te vieren, heeft de Royal Mint onlangs een prachtige zilveren munt van 1 ounce uitgebracht met de iconische Royal Arms. De achterkant van de nieuwe munt heeft het iconische originele ontwerp van Royal Arms van Eric Sewell. Deze is opnieuw geïnterpreteerd door de muntontwerper van Royal Mint, Timothy Noad. De munt wordt per 25 stuks verpakt in tubes en in 500 stuks geleverd in een originele Monsterbox.

Levertijd: 1- 2 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Artikelnummer: ZMTROYALARMS2020 Categorie: Tags: ,
0000

UK The Royal Arms 1 troy ounce zilveren munt 2020

Om een ​​blijvend symbool van de Britse monarchie te vieren, heeft de Royal Mint onlangs een prachtige zilveren munt van 1 ounce uitgebracht met de iconische Royal Arms.

Al eeuwenlang een steunpilaar van de Britse munten en een majestueus symbool van kracht en majesteit, vertegenwoordigt de Royal Arms de illustere geschiedenis van monarchie en heraldiek in het Verenigd Koninkrijk. Het fungeert als het officiële wapen van de Britse monarch, met zijn oorsprong op het middeleeuwse slagveld waar het te zien zou zijn op schilden, spandoeken en kleding. Het is door de eeuwen heen geëvolueerd en is een echte indicator van macht, goedkeuring en plicht.

De achterkant van de nieuwe munt heeft het iconische originele ontwerp van Royal Arms van Eric Sewell. Deze is opnieuw geïnterpreteerd door de muntontwerper van Royal Mint, Timothy Noad. 

De voorzijde toont een naar rechts gericht portret van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, door Jody Clark, in guilloche-ontwerp. Het toont verder de denominatie van de munt. De munt is geslagen in .999 puur zilver en weegt 31,1304 gram zilver. De munt wordt per 25 stuks verpakt in tubes en in 500 stuks geleverd in een originele Monsterbox.

Extra informatie

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid

Diameter

38.61 mm

Dikte

3 mm

Producent