Goud.Goud 49.106,71Zilv.Zilver 654,25Plat.Platina 29.195,66Pall.Palladium 58.942,66 Gratis afhalen in Amsterdam of Eindhoven!
 

Star Wars Mandalorian Beskar 1 troy ounce muntbaar 2021

Star Wars Mandalorian Beskar 1 troy ounce muntbaar 2021

Star Wars Mandalorian Beskar 1 troy ounce muntbaar 2021

55,99

Nieuw in ons assortiment en waarschijnlijk van zeer korte duur: De 1 troy ounce Star Wars Mandalorian Beskar muntbaar. Van deze baar zijn er 50.000 stuks wereldwijd geslagen en de munten zijn overal zo goed als uitverkocht. De baren bevatten .999,9 puur zilver. Munten worden geleverd in een beschermende verpakking. Veelvouden van 25 worden geleverd in plastic kokers. Veelvouden van 300 komen in monsterboxen.

Levertijd: 1-2 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd

Artikelnummer: ZMTMANDALORIAN1OZ Categorie: Tags: ,
0000

Nieuw in ons assortiment en waarschijnlijk van zeer korte duur: De 1 troy ounce Star Wars Mandalorian Beskar muntbaar. Van deze baar zijn er wereldwijd 50.000 stuks wereldwijd geslagen en de munten zijn wereldwijd zo goed als uitverkocht. De baren bevatten .999,9 puur zilver.

Hoogtepunten:

  • Bevat 1 oz .999 fijn zilver.
  • De enige officieel gelicentieerde Beskar-baren van edelmetaal ter wereld.
  • Wereldwijde oplage van 50.000 munten.
  • Munten worden geleverd in een beschermende verpakking. Veelvouden van 25 worden geleverd in plastic kokers. Veelvouden van 300 komen in monsterboxen.
  • Voorzijde: Toont het wapen van Niue samen met de nominale waarde, het jaar van uitgifte, het gewicht, de zuiverheid en het officiële copyright van Lucasfilm voor verdere authenticatie.
  • Keerzijde: bevat het officieel gelicentieerde geribbelde oppervlak en het Galactic Imperial-stempel van een Beskar-baar zoals te zien in The Mandalorian-serie op Disney Plus.
  • Uitgegeven door de soevereine regering van Niue.

Mandalorian Beskar Ingot

De legendarische Beskar-legering, ook bekend als Mandaloriaans ijzer, wordt in het hele sterrenstelsel zeer gewaardeerd om zijn extreme sterkte en duurzaamheid. Ontwikkeld op Mandalore voor zijn krijgers als een krachtig pantser (het kan blasters ​​en zelfs de aanval van een lichtzwaard weerstaan). Behalve zijn buitengewone veerkracht, kan Beskar worden gevormd volgens de verlangens van een krijger en blijkt dus vrij veelzijdig. In staafvorm wordt dit edelmetaal omgesmolten tot staven met een golvend oppervlak dat vervolgens wordt gestempeld met het Galactic Imperial Crest voor authenticatie. Zo waardevol en veelzijdig is Beskar dat ze in staafvorm worden gebruikt als een handige opslagplaats voor waarde of als ruilmiddel. Mandalorianen hebben een bijna religieuze band met Beskar en geloven dat het alleen in de handen van hun mensen hoort.

Extra informatie

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid

Producent