Goud.Goud 49.218,83Zilv.Zilver 663,19Plat.Platina 28.949,03Pall.Palladium 59.773,87 Gratis afhalen in Amsterdam of Eindhoven!
 

Somalia Elephant 1 kilo zilveren munt 2021

Somalia Elephant 1 kilo zilveren munt 2021

Somalia Elephant 1 kilo zilveren munt 2021

974,12

Nieuw bij Goudverzekerd: De Somalische Olifant 1 kilo zilveren munt 2021. De munt is onderdeel van de African Wildlife Coin Series en is in trek bij munten verzamelaars over de hele wereld. Op de voorzijde van de munt is een van de meest fascinerende dieren van Afrika afgebeeld, de olifant.

Levertijd: 2 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Artikelnummer: KMZSO21 Categorie: Tags: , , ,
0000

Somalia Elephant 1 kilo zilveren munt 2021

Nieuw bij Goudverzekerd: De Somalische Olifant 1 kilo zilveren munt 2021. De munt is onderdeel van de African Wildlife Coin Series en is in trek bij munten verzamelaars over de hele wereld. Op de voorzijde van de munt is een van de meest fascinerende dieren van Afrika afgebeeld, de olifant. De Somalische Olifant zilveren Kilomunt wordt geslagen door de Bavarian Staten Mint in München, Duitsland, en is een wettig betaalmiddel in Somalië.

Deze Somalia Elephant munten staan ook volledig in het teken van de Afrikaanse olifant. Elk jaar opnieuw wordt het beest opgenomen in een nieuw en uniek ontwerp.  Afrikaanse olifanten zijn de grootste en zwaarste landdieren op aarde met geen bekende natuurlijke vijanden. De ontwerpen laten de olifant zien in zijn natuurlijke omgeving en wisselt af met het afbeelden van een enkel olifant en een olifantenfamilie. Op de keerzijde van deze gouden munt wordt het Wapen van Somalië afgebeeld.

Koop deze zilveren munt bij Goudverzekerd direct en veilig. Voeg een of meerdere van deze prachtige zilveren Kilomunten toe aan je zilververzameling.

Extra informatie

Gewicht

Diameter

100.3 mm

Dikte

13.20 mm

Producent

Zuiverheid

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte