Goud.Goud 50.018,19Zilv.Zilver 670,53Plat.Platina 28.330,70Pall.Palladium 56.825,77 Gratis afhalen in Amsterdam of Eindhoven!
 

Australian Crocodile Piedfort 10 troy ounce zilveren munt 2019

Australian Crocodile Piedfort 10 troy ounce zilveren munt 2019

Australian Crocodile Piedfort 10 troy ounce zilveren munt 2019

266,30

De Crocodile Piedfort 10 troy ounce zilveren munt is een uitgave van de Australische Perth Mint. Het is de tweede release uit de Next Generation Piedfort-serie. Deze verbluffende zware release van de Perth Mint-serie The Next Generation 10 oz, piedfort-stijl is absoluut geweldig! De munt is uitgebracht in een zeer beperkte oplage van slechts 2.500 beschikbaar wereldwijd.

Levertijd: 2-4 weken levertijd

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: PIEDFORTCROC10OZ Categorie: Tags: ,
0000

Australian Silver Crocodile Piedfort 10 troy ounce zilveren munt 2019

De Crocodile Piedfort 10 troy ounce zilveren munt is een uitgave van de Australische Perth Mint. Het is de tweede release uit de Next Generation Piedfort-serie. De Next Generation- serie wordt geslagen in de oude ‘heavy- foot’ -stijl, bekend als piedfort. Dat waren de dagen dat dubbele gewichten met een kleinere diameter populair waren. Vanaf de lancering van deze voortreffelijke nieuwe serie is het duidelijk dat piedfort snel weer populair zal worden.

Zo uniek als deze nieuwe 10 oz Piedfort-stijl munt is, zou de echte focus moeten schijnen op het thema van de serie. The Next Generation serie is een prachtige viering van het leven in het wild dat zich over generaties uitstrekt. Elk muntontwerp in de serie zal een aangrijpende scène tonen van een moeder en kind voorstelling van de Australische outback. Deze tweede release bevat de gevreesde zoutwaterkrokodil, een van de grootste krokodillensoorten, en wordt natuurlijk als extreem gevaarlijk beschouwd. In het wild en onder normale omstandigheden hebben ze een levensduur van 65+ jaar. Vrouwtjes zijn aanzienlijk kleiner dan hun mannelijke tegenhangers, maar net zo agressief bij het jagen en het voelen van dreigend gevaar. Dit geldt vooral wanneer moeders hun jongen verzorgen!

Nieuw in deze editie is de achterzijde van de munt. Deze introduceert de nieuwe beeltenis (6e generatie) van koningin Elizabeth II die op Australische munten wordt weergegeven. Het nieuwe portret is gebaseerd op dat van Jody Clark van de Royal Mint voor 2016. Het onderscheidt zich echter anders doordat het de schouders en de volledige halslijn van de koningin vertoont. De band aan de rand bevat de inscripties, “Elizabeth II Australia” bovenaan en “10 oz 9999 Ag. 2019. 10 Dollars ”onderaan.

Deze verbluffende zware release van de Perth Mint-serie The Next Generation 10 oz, piedfort-stijl is absoluut geweldig! De munt is uitgebracht in een zeer beperkte oplage van slechts 2.500 beschikbaar wereldwijd.

Extra informatie

Producent

Zuiverheid

Gewicht

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte