Queens Beasts White Greyhound 2 troy ounce zilveren munt 2021

Queens Beasts White Greyhound 2 troy ounce zilveren munt 2021

Queens Beasts White Greyhound 2 troy ounce zilveren munt 2021

67,38

De nieuwste release uit de populaire Queens Beasts serie. De laatste release omvat The White Greyhound of Richmond. Net zoals zijn voorgangers is deze bijzondere munt geslagen door de Britse Royal Mint en bevat deze een zuiverheid van 999.9. Deze zilveren 2 troy ounce munt wordt per 25 stuks geleverd in een tube en per 500 stuks geleverd in originele Monsterbox.

1-2 weken levertijd

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Artikelnummer: ZMTQBGREYHOUND1OZ Categorie: Tags: , ,
0000

Queens Beasts Yale 2 troy ounce zilveren munt 2020

De nieuwste release uit de populaire Queens Beasts serie. De laatste release omvat The White Greyhound of Richmond.Net zoals zijn voorgangers is deze bijzondere munt geslagen door de Britse Royal Mint en bevat deze een zuiverheid van 999.9.

De White Greyhound of Richmond werd vaak gebruikt door koning Hendrik VII in zijn insignes en koninklijke normen. De windhond werd doorgegeven aan Henry VII via zijn vader, Edmund Tudor, die diende als de graaf van Richmond. Inwoners van Noord-Engeland waren voorstander van de witte windhond en hij werd geassocieerd met de eer van Richmond. Als zodanig, toen koning Hendrik VII in 1485 op de troon kwam en de Tudor-dynastie vestigde, bracht hij de Witte Windhond van Richmond met zich mee in verschillende symbolen.

De White Greyhound of Richmond wordt weergegeven op de voorzijde van de zilveren munt. De hond zit op zijn achterpoten met zijn voorpoten omhoog en bungelend over de voorkant van een Tudor-schild. Het gekroonde schild heeft een Tudor-roos in het midden en is, in origineel artwork, verticaal in het midden gesplitst in witte en groene helften. Op de achterkant zien we een ontwerp van Queen Elizabeth.

Extra informatie

Gewicht

Diameter

89,15 mm

Dikte

6 mm

Producent

Zuiverheid

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte

[]