Niue Hawksbill Turtle Ruthenium 1 troy ounce zilveren munt 2019

Niue Hawksbill Turtle Ruthenium 1 troy ounce zilveren munt 2019

Niue Hawksbill Turtle Ruthenium 1 troy ounce zilveren munt 2019

89,95

De populaire zilveren Niue Turtle Hawksbill munt heeft in 2019 een ruthenium behandeling gekregen. De munt is onder handen genomen door een ervaren instantie en behandeld met het bijzondere edelmetaal ruthenium. De munt wordt geleverd in een luxe geschenkdoos inclusief certificaat van echtheid. Van deze munt zijn er in totaal slechts 100 stuks wereldwijd uitgebracht.

Levertijd: 1-2 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Artikelnummer: VMTTURTLERUTH Categorieën: ,
0000

Niue Hawksbill Turtle Ruthenium 1 troy ounce zilveren munt 2019

De populaire zilveren Niue Turtle munt heeft in 2019 een ruthenium behandeling gehad. De munt is onder handen genomen door een ervaren instantie en behandeld met ruthenium. Van deze munt zijn slechts 100 stuks wereldwijd gemaakt. Waardoor deze munt zich ideaal leent als verzameling of geschenk.

De Hawksbill Turtle, ook wel bekend als de ‘Taku’, leeft in de Atlantische, Stille en Indische oceaan. De Hawksbill Turtle wordt echter voornamelijk waargenomen in het Noorden van Nieuw-Zeeland in helder, ondiep water. Deze soort vermijdt het diepe water en leeft voornamelijk bij koraalriffen, waar ze hun voedsel vinden.

De zilveren Niue Taku munten worden geslagen sinds 2010. De munten heeft sinds die tijd veel aan populariteit gewonnen en is onder zowel beleggers als verzamelaars erg populair. Deze munten worden door de New Zealand Mint geslagen in in zowel 1 als 2 troy ounce.

[]