Goud.Goud 47.800,33Zilv.Zilver 621,70Plat.Platina 26.795,42Pall.Palladium 54.139,93 Gratis afhalen in Amsterdam of Eindhoven!
 

African Big Five Series II: Elephant 1 troy ounce zilveren munt 2021

African Big Five Series II: Elephant 1 troy ounce zilveren munt 2021

African Big Five Series II: Elephant 1 troy ounce zilveren munt 2021

69,99

Na het succes van de eerste serie komt de South African Mint nu met de Series II van de Big Five Serie. De African Big Five Elephant is de eerste munt uit de Zuid-Afrikaane “Big Five” serie. De munt is uitgebracht in een beperkte oplage van 15.000 stuks. De munt wordt geleverd in een luxe blisterkaart.

Levertijd (Pre-Sale): 3-4 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd

Artikelnummer: ZMTBFIIELE21 Categorie: Tags: ,
0000

African Big Five Series II: Elephant 1 troy ounce zilveren munt 2021

Nu de eerste serie ten einde is gekomen, start de African Big Five Series II wederom met de Elephan. De African Big Five Elephant is de eerste bijzondere zilveren munt uit de serie van de Zuid-Afrikaanse “Big Five”. Na de Elephant volgen nog de leeuw, luipaard, neushoorn en buffel.

Op de voorzijde van de munt wordt een close-up weergegeven van de olifant met zijn oren wijd uitlopend en romp en slagtanden goed zichtbaar. De voorzijde toont het wapenschild van Zuid-Afrika. Het bevat ook de inscripties “Big Five 2021” en “Zuid-Afrika”. De achterkant toont twee helften van het gezicht van een olifant. Als twee munten naast elkaar worden geplaatst, is een compleet portret van het indrukwekkende gezicht van de olifant te zien. Het omgekeerde toont ook de monetaire waarde van de munt, 5 randen, en het metaalgewicht en de kwaliteit.

De munt wordt geslagen in .999 puur zilver. Het heeft een beperkte oplage van slechts 15.000 stuks. Deze munt wordt geleverd in een geïllustreerde blisterkaart. Voeg deze prachtige munt vandaag toe aan uw collectie!

Extra informatie

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid

Producent

Dikte

2,8 mm