BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.080,50Zilv.Zilver 654,49Plat.Platina 27.122,26Pall.Palladium 37.596,69 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

UK The Royal Arms 1 troy ounce zilveren munt 2023

UK The Royal Arms 1 troy ounce zilveren munt 2023

UK The Royal Arms 1 troy ounce zilveren munt 2023

32,85

Om een ​​blijvend symbool van de Britse monarchie te vieren, heeft de Royal Mint een prachtige zilveren munt van 1 troy ounce uitgebracht met de iconische Royal Arms. De munt bevat .999 fijn zilver en weegt 31,1034 gram. Op de voorzijde zien we een beeltenis van King Charles III, samen met de nominale waarde van 2 pond op een guilloche ontwerp. De andere zijde bevat de huidige variatie van de koninklijke wapens, met een gevierendeeld schild, die elk naties onder het Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigen. De munt heeft een radiale achtergrond.

Let op: 1-2 weken

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

Artikelnummer: ZMTROYALARMS23 Categorie: Tags: ,
0000

UK The Royal Arms 1 troy ounce zilveren munt 2023

Om een ​​blijvend symbool van de Britse monarchie te vieren, heeft de Royal Mint een prachtige zilveren munt van 1 troy ounce uitgebracht met de iconische Royal Arms. De munt bevat .999 fijn zilver en weegt 31,1034 gram.

Al eeuwenlang een steunpilaar van de Britse munten en een majestueus symbool van kracht en majesteit, vertegenwoordigt de Royal Arms de illustere geschiedenis van monarchie en heraldiek in het Verenigd Koninkrijk. Het fungeert als het officiële wapen van de Britse monarch, met zijn oorsprong op het middeleeuwse slagveld waar het te zien zou zijn op schilden, spandoeken en kleding. Het is door de eeuwen heen geëvolueerd en is een echte indicator van macht, goedkeuring en plicht.

De achterkant van de munt heeft het iconische originele ontwerp van Royal Arms van Eric Sewell. Deze is opnieuw geïnterpreteerd door de muntontwerper van Royal Mint, Timothy Noad. 

De voorzijde toont een naar rechts gericht portret van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, door Jody Clark, in guilloche-ontwerp. Het toont verder de denominatie van de munt. De munt is geslagen in .999 puur zilver en weegt 31,1304 gram zilver. De munt wordt per 25 stuks verpakt in tubes en in 500 stuks geleverd in een originele Monsterbox.

Extra informatie

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid

Diameter

Dikte

Producent