BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 55.978,15Zilv.Zilver 652,52Plat.Platina 26.981,94Pall.Palladium 37.264,57 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

The Milky Way – Earth & Beyond 1 troy ounce gouden munt 2021

The Milky Way – Earth & Beyond 1 troy ounce gouden munt 2021

The Milky Way – Earth & Beyond 1 troy ounce gouden munt 2021

2.550,00

De laatste release uit de exclusieve Earth and Beyond Series van de Royal Australian Mint toont de majesteit van ons melkwegstelsel: de Melkweg. De gelimiteerde munt werd geslagen uit één ounce .9999 puur goud in proof-kwaliteit. De koepelvormige Earth and Beyond gouden proof munt wordt geleverd in de originele doos inclusief echtheidscertificaat van de Royal Australian Mint. De munt is uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 750 stuks wereldwijd.

Levertijd: 1-2 weken

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

Uitverkocht

Artikelnummer: GMTEBMILKY1OZ Categorie: Tags: ,
0000

The Milky Way – Earth & Beyond 1 troy ounce gouden munt 2021

De laatste release uit de exclusieve Earth and Beyond Series van de Royal Australian Mint toont de majesteit van ons melkwegstelsel: de Melkweg. De gelimiteerde munt werd geslagen uit één ounce .9999 puur goud in proof-kwaliteit. 

De koepelvormige zijde toont een kleurrijk beeld van het kosmische spektakel dat we kennen als de “Melkweg”. De bolle vorm en de unieke kosmische kleurenprint geven diepte aan de munt, waardoor deze er erg realistisch uitziet. Het kleurrijke Melkwegstelsel is omgeven door een gouden ring met sterren, planeten en de aarde, evenals de inscriptie “2021 Earth & Beyond – The Milky Way en “100 Dollars”. De keerzijde toont het portret van koningin Elizabeth II, evenals de denominatie, het gewicht en de fijnheid. De koepelvormige Earth and Beyond gouden proof munt wordt geleverd in de originele doos inclusief echtheidscertificaat van de Royal Australian Mint. De munt is uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 750 stuks wereldwijd.

Royal Australian Mint

De Royal Australian Mint, gevestigd in Canberra, staat bekend om hun populaire uitgaves van Domed Proof-munten, Lunar-munten en beperkte oplages van edelmetaal in zowel zilver als goud. De munten variëren van thema’s over geschiedenis, astronomie, en dieren zoals de Chinese dierenriem. De Royal Australian Mint produceert ook de in omloop zijnde munten voor Australië. De Munt werd voor het eerst geopend in 1965 en was de eerste munthuis van het land die geen filiaal was van de Koninklijke Munt. Voordat Royal Australian Mint werd gevormd, werden munten voor het land geslagen bij verschillende filialen van de Royal Mint – de Sydney Mint, Melbourne Mint en The Perth Mint.

Extra informatie

Producent

Zuiverheid

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte

Gewicht