BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.237,82Zilv.Zilver 677,47Plat.Platina 27.812,43Pall.Palladium 38.967,01 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Queens Beast Yale 1 troy ounce gouden munt 2019

Queens Beast Yale 1 troy ounce gouden munt 2019

Queens Beast Yale 1 troy ounce gouden munt 2019

1.821,03

De zevende release van een 10 muntenreeks uitgegeven door de Britse Royal Mint. De Queens Beast serie viert de Britse monarchie en de eeuwenlange fascinerende heraldiek die een deel uitmaakt van dit verhaal.  Wanneer je deze munt koopt koop je dus niet alleen puur het goud maar ook de verzamelwaarde van de munt die blijft stijgen!

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Categorie: Tags: , , ,
0000

Queens Beast Yale 1 troy ounce gouden munt 2019

De nieuwste gouden munt uit de Queens Beast serie van de The Royal Mint. De Queens Beast Yale 1 troy ounce gouden munt 2019 is vanaf vandaag te bestellen bij Goudverzekerd. De Queens Beast collectie bestaat uit een totaal van 10 ontwerpen, met releases gepland tot 2021. Door het succes van deze serie zijn de voorgangers van deze munten de Lion, Griffin, Red Dragon, Unicorn en Black Bull nauwelijks of helemaal niet meer verkrijgbaar. De nieuwste toevoeging aan de serie is de The Yale of Beaufort

Toen de Britse Koningin in 1953 werd gekroond, werd de toegang tot de abdij van Wesminster bewaakt door 10 mythische wezens. De zogenaamde Queens Beasts waren 2 meter hoge standbeelden die symbool stonden voor het erfgoed en de geschiedenis die koningin Elizabeth II die dag had geërfd.

De koninklijke beschermers zijn tot leven gebracht door de Royal Mint in een collectie die naar de mythische wezens is vernoemd. De Yale is een mythisch wezen, dat de grootte heeft van een nijlpaard, waarbij het beest de staart van een olifant heeft en kaken van een beer. De Yale wordt overgedragen door Henry VII, die het van zijn moeder, Lady Margaret Beaufort heeft geërfd. Haar positie als matriarch gaf de Yale prestige en een symbolische betekenis. Vandaag de dag kan de Yale gezien worden terwijl hij waakt of Britse prominente gebouwen zoals bij de Yale University, de Universiteit van Christus en het St. John’s College in Cambridge.

Extra informatie

Diameter

Dikte

Producent

Zuiverheid