BELANGRIJKE MEDEDELING:
L.S., vanwege een magazijnverhuizing zijn onze kantoren gesloten tussen 11 en 25 september. U kunt bestellingen plaatsen en betalen. Deze worden echter pas na 25 september verzonden. Dank voor uw begrip!
Goud.Goud 54.814,07Zilv.Zilver 629,57Plat.Platina 28.866,41Pall.Palladium 72.066,19 Gratis afhalen in Amsterdam of Eindhoven!
 

Niue Universe Big Bang 2 troy ounce zilveren munt 2019

Niue Universe Big Bang 2 troy ounce zilveren munt 2019

Niue Universe Big Bang 2 troy ounce zilveren munt 2019

234,15

De eerste munt uit de unieke serie gewijd aan het belangrijkste kosmische fenomeen van het heelal: de Big Bang. De munt is geslagen in een koepelvorm, heeft een prachtig ontwerp, en een antieke afwerking. De munt wordt geleverd in een koffer, samen met een certificaat van echtheid.  De munt geeft licht in het donker en wordt geslagen uit twee ons .999 puur zilver. Van deze munt zijn slechts 500 munten wereldwijd geslagen.

1-2 weken levertijd

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Categorieën: , Tag:
0000

De eerste munt uit de unieke serie gewijd aan het belangrijkste kosmische fenomeen van het helaas: de Big Bang. Volgens de meest waarschijnlijke wetenschappelijke theorieën is het heelal (ruimte, tijd, materie en energie) ontstaan als gevolg van deze Big Bang oftewel de oerknal.

De achterkant van de munt heeft een prachtige meerkleurige UV-print die de ruimte nabootste inclusief verschillende planeten en sterren. In het midden van het omgekeerde helaal is een echt stuk meteoriet geplaatst. Bovenaan de achterzijde staat het opschrift “Big Bang”. Op de voorzijde van de munt wordt de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II weergegeven.

De munt is geslagen in een koepelvorm, heeft een prachtig ontwerp, en een antieke afwerking. De munt wordt geleverd in een koffer, samen met een certificaat van echtheid.  De munt geeft licht in het donker en wordt geslagen uit twee ons .999 puur zilver. Van deze munt zijn slechts 500 munten wereldwijd geslagen.