Goud.Goud 58.447,68Zilv.Zilver 711,28Plat.Platina 30.931,06Pall.Palladium 42.721,31 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Niue Celtic Calendar 2 troy ounce zilveren munt 2019

Niue Celtic Calendar 2 troy ounce zilveren munt 2019

Niue Celtic Calendar 2 troy ounce zilveren munt 2019

300,00

Druïden beschouwden planten als een manifestatie van goddelijke energie. Ze creëerden een unieke kalender die aan elke persoon een patroonboom toewijst, afhankelijk van de geboortedatum. De munt “Celtic Calendar” neemt je mee in de wereld van rituelen en traditionele overtuigingen van deze oude priesters. Dit is een exclusieve munt met een wereldwijde oplage van slechts 500 munten!

2-4 weken levertijd

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Categorieën: ,
0000

Ontdek een munt die inspireert om de geheimen van de kennis van de Kelten te leren. Daarnaast is deze munt een juweel voor uw verzameling! Druïden beschouwden planten als een manifestatie van goddelijke energie. Ze creëerden een unieke kalender die aan elke persoon een patroonboom toewijst, afhankelijk van de geboortedatum. De munt “Celtic Calendar” neemt je mee in de wereld van rituelen en traditionele overtuigingen van deze oude priesters. Dit is een exclusieve munt met een wereldwijde oplage van slechts 500 munten!

De achterkant van de munt heeft een prachtige kalender van de Kelten. De voorzijde van de munt is afgewerkt in High Relief en hierop wordt de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II weergegeven. De munt wordt geleverd in een koffer, samen met een certificaat van echtheid.