Goud.Goud 59.124,89Zilv.Zilver 718,17Plat.Platina 30.570,65Pall.Palladium 43.097,04 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Niue Greece Imperial Art Antique 2 troy ounce zilveren munt 2018

Niue Greece Imperial Art Antique 2 troy ounce zilveren munt 2018

Niue Greece Imperial Art Antique 2 troy ounce zilveren munt 2018

249,00

Deze zilveren munt is de vierde release afkomstig uit de Imperial Art Series. Op de voorkant van deze prachtige zilveren munt zien we de bijna 2500 jaar oude Griekse Parthenon-tempel. De voorzijde toont een binnenaanzicht van de tempel. Het bevat een afbeelding van Socrates en een profiel van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De voorzijde heeft ook een blauw met agaat gevuld venster links van Socrates. De munt is geslagen in 999 puur zilver. Het heeft een gelimiteerde oplage van slechts 500 stuks en wordt geleverd in een luxe doos.

1-2 weken levertijd

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: NGIAA Categorieën: , Tag:
0000

Deze zilveren munt is de vierde release afkomstig uit de Imperial Art Series. De eerdere releases hadden betrekking op de Mesopotamische, Egyptische en Chinese beschavingen. In de vierde release wordt gekeken naar de Griekse geschiedenis. Op de voorkant van deze prachtige zilveren munt zien we de bijna 2500 jaar oude Griekse Parthenon-tempel. De tempel is gebouwd op de oude Akropolis die uitkijkt over de stad Athene. Athene is de thuisbasis van belangrijke oude monumenten en kunstwerken, waarvan het Parthenon een van meest bekendste is. Op de achterkant van de munt staat de Parthenontempel, met een prachtig blauw agaat dat een raam vult.

De voorzijde toont een binnenaanzicht van de tempel. Het bevat een afbeelding van Socrates en een profiel van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De voorzijde heeft ook een blauw met agaat gevuld venster links van Socrates. De munt is geslagen in 999 puur zilver. Het heeft een gelimiteerde oplage van slechts 500 stuks en wordt geleverd in een luxe doos.