Goud.Goud 58.953,87Zilv.Zilver 708,17Plat.Platina 31.181,81Pall.Palladium 42.919,79 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Niue Disney Lion King Hakuna Matata 1 troy ounce zilveren munt 2021

Niue Disney Lion King Hakuna Matata 1 troy ounce zilveren munt 2021

Niue Disney Lion King Hakuna Matata 1 troy ounce zilveren munt 2021

36,03

De nieuwste zilveren munt van Disney bevat een officieel gelicentieerde afbeelding van de “Hakuna Matata”-musicalmontage. Simba, Pumba en Timon spelen zich af tegen een volle maan terwijl Simba overgaat naar de jonge volwassenheid. Deze zilveren munt is uitgebracht in een oplage van 25.000 stuks en wordt geleverd in capsule. Veelvouden van 25 worden geleverd in plastic tubes. Veelvouden van 250 worden geleverd in Monsterboxen.

Levertijd: 1-2 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd

Uitverkocht

Artikelnummer: ZMTLIONKINGHKNMT21 Categorie: Tags: ,
0000

Niue Disney Lion King Hakuna Matata 1 troy ounce zilveren munt 2021

De nieuwste zilveren munt van Disney bevat een officieel gelicentieerde afbeelding van de “Hakuna Matata”-musicalmontage. Simba, Pumba en Timon spelen zich af tegen een volle maan terwijl Simba overgaat naar de jonge volwassenheid. Deze zilveren munt is uitgebracht in een oplage van 25.000 stuks en wordt geleverd in capsule. Veelvouden van 25 worden geleverd in plastic buizen. Veelvouden van 250 worden geleverd in Monsterboxen.

Lion King

Disney’s The Lion King is een animatiefilm die voor het eerst werd uitgebracht op 24 juni 1994. Met twee Academy Awards voor de muziek en een Golden Globe voor beste film, blijft The Lion King een klassieke film voor zowel kinderen als volwassenen. Het verhaal volgt een jonge leeuwenwelp, Simba, en zijn leven door volwassenheid. De film speelt zich af in de Pride Lands of Africa, waar leeuwen het koninkrijk regeren. Een belangrijk overgangsmoment naar de tweede helft van de film wordt gekenmerkt door het nummer “Hakuna Matata”, dat vergezeld gaat van een montage van Simba die de wegen volgt van zijn nieuwe vrienden Timon en Pumbaa terwijl hij opgroeit naar jonge volwassenheid.

Extra informatie

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid

Producent