BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.102,88Zilv.Zilver 654,76Plat.Platina 27.115,89Pall.Palladium 37.628,81 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Niue Celestial Animals #4 The Yellow Snake 1 troy ounce zilveren munt 2020

Niue Celestial Animals #4 The Yellow Snake 1 troy ounce zilveren munt 2020

Niue Celestial Animals #4 The Yellow Snake 1 troy ounce zilveren munt 2020

43,35

Wederom voegen wij een nieuwe serie toe aan onze collectie. Dit keer de Celestial Animals serie van de New Zealand Mint. Alle munten uit deze serie hebben een beperkte oplage van slechts 10.000 zilveren munten wereldwijd. De vierde munt uit deze serie is de Yellow Snake, en het element aarde vertegenwoordigt. De slang is open en redelijk, maar ook zeer bewust en voorzichtig met de wereld om haar heen. Deze munt heeft een geweldig ontwerp van de New Zealand Mint, en is geslagen in .999 fijn zilver.

Levertijd: 1-2 weken

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

Uitverkocht

Artikelnummer: ZMTCLSTL4 Categorie: Tags: ,
0000

Niue Celestial Animals #4 The Yellow Snake 1 troy ounce zilveren munt 2020

Wederom voegen wij een nieuwe serie toe aan onze collectie. Dit keer de Celestial Animals serie van de New Zealand Mint. Alle munten uit deze serie hebben een beperkte oplage van slechts 10.000 zilveren munten wereldwijd.

In de Chinese Feng Shui wordt elk van de vijf elementen vertegenwoordigd door een ander dier, bekend als de hemelse dieren van Feng Shui. Elk dier wordt geassocieerd met een element, richting en kleur. De dieren zouden eeuwen geleden hun overeenkomstige landschappen hebben bewaakt. Wanneer de dieren worden gebruikt volgens de richtlijnen van feng shui, wordt gezegd dat het gevoelens van harmonie en vrede brengt. 

De vierde munt uit deze serie is de Yellow Snake, en het element aarde vertegenwoordigt. De slang is open en redelijk, maar ook zeer bewust en voorzichtig met de wereld om haar heen. Deze munt heeft een geweldig ontwerp van de New Zealand Mint, en is geslagen in .999 fijn zilver.

 

Extra informatie

Producent

Zuiverheid

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte

Gewicht