Goud.Goud 59.041,50Zilv.Zilver 710,58Plat.Platina 31.181,20Pall.Palladium 42.679,01 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Maple Leaf Ruthenium Gold Shadows 1 troy ounce zilveren munt 2016

Maple Leaf Ruthenium Gold Shadows 1 troy ounce zilveren munt 2016

Maple Leaf Ruthenium Gold Shadows 1 troy ounce zilveren munt 2016

92,16

Een van de populairste en meest erkende munten ter wereld is in een bijzonder jasje gestoken. De Maple Leaf is door een ervaren partij behandeld met Ruthenium en 24k goud. De munt wordt geleverd in een luxe geschenkdoos inclusief certificaat van echtheid. Van deze munt zijn er in totaal slechts 500 stuks wereldwijd uitgebracht.

Levertijd: 1-2 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: VMTMAPLERUTH Categorieën: ,
0000

Maple Leaf Ruthenium Gold Shadows 1 troy ounce zilveren munt 2016

Een van de populairste en meest erkende munten ter wereld is in een bijzonder jasje gestoken. De Maple Leaf is door een ervaren partij behandeld met Ruthenium en 24k goud.

Ruthenium vormt samen met rhodium, palladium, osmium, iridium, en platina een groep metalen die bekend staan als de platina groep metalen (PGM).

Ruthenium is een hard, wit metaal. Het wordt niet dof bij kamertemperatuur, maar het oxideert in lucht bij ongeveer 800°C. Het metaal verweert niet onder invloed van hete of koude zuren of aqua regia, maar wanneer kalium chloride aan de oplossing wordt toegevoegd oxideert het ineens met explosieve snelheid.

Ruthenium komt voor als vrij metaal, soms in combinatie met platina, osmium en iridium, in Noord en Zuid Amerika en in Zuid Afrika. Er zijn maar weinig ruthenium ertsen. Ruthenium wordt ook geassosieerd met nikkel neerslagen (waaruit het wordt gewonnen voor commercieel gebruik).

Deze bijzondere munt is uitgebracht in een beperkte oplage van slechts 500 stuks wereldwijd. De munt wordt geleverd in een luxe geschenkdoos inclusief certificaat van echtheid.