BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 57.855,45Zilv.Zilver 700,44Plat.Platina 27.721,36Pall.Palladium 38.257,79 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Madonna of Bruges 3 troy ounce zilver 2020

Madonna of Bruges 3 troy ounce zilver 2020

Madonna of Bruges 3 troy ounce zilver 2020

399,00

Dit prachtige verzamelobject toont het beeldhouwwerk van Michelangelo, Madonna van Brugge. Dit kunstwerk is geslagen in .999 puur zilver en is daarna met goud verguld. Dit verzamelobject is vervaardigd door gebruik te maken van een nieuwe technologie genaamd Smartminting waardoor de de driedimensionaliteit van het origineel tot in het kleinste detail is weerspiegeld. Van deze bijzondere munt zijn er wereldwijd 501 exemplaren geslagen. Madonna of Bruges wordt geleverd in luxe geschenkdoos en elke verzamelobject is genummerd.

Levertijd: 1-2 weken

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Categorieën: ,
0000

Madonna of Bruges 3 troy ounce zilver 2020

Dit prachtige verzamelobject toont het beeldhouwwerk van Michelangelo, Madonna van Brugge. In tegenstelling tot veel andere sculpturen en schilderijen die laten zien dat ze neerkijkt op een Kind, is dit beeld uniek omdat het laat zien hoe Maria verdriet toont over de toekomst die Jezus moet dragen.

Dit kunstwerk is geslagen in .999 puur zilver en is daarna met goud verguld. Dit verzamelobject is vervaardigd door gebruik te maken van een nieuwe technologie genaamd Smartminting waardoor de de driedimensionaliteit van het origineel tot in het kleinste detail is weerspiegeld.

Van deze bijzondere munt zijn er wereldwijd 501 exemplaren geslagen. Madonna of Bruges wordt geleverd in luxe geschenkdoos en elke verzamelobject is genummerd.