Panda 30 gram gouden munt

Panda 30 gram gouden munt

1.720,90

De Chinese Panda is een unieke munt die wordt geslagen door de People’s Bank of China in opdracht van de Chinese overheid. Het is tevens de eerste panda met een gewicht van 30 gram. Eén van de meer exclusieve munten onder de gouden munten en een collectors item! De 2017 editie van de munt is uitgebracht in verschillende coupures. Bestel de Panda 30 gram gouden munt 2017 nu!

Levertijd: 1-2 weken

Waarom Goudverzekerd?

✓ Terugkoopgarantie
✓ Gratis verzenden vanaf €5000
✓ Scherpe prijzen
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd. Ophalen ook mogelijk
✓ Uitgebreide informatie en data over goud én zilver

Artikelnummer: GMTPANDADIV Categorie: Tags: ,
0000

Panda 30 gram

De Chinese Panda is een unieke munt die wordt geslagen door de People’s Bank of China in opdracht van de Chinese overheid. Het is tevens de eerste panda met een gewicht van 30 gram. Eén van de meer exclusieve munten onder de gouden munten en een collectors item. Bestel de Panda 30 gram gouden munt nu!

De Panda Serie wordt sinds 1983 geslagen en uitgegeven, en de munten zijn enorm populair onder beleggers en verzamelaars. De Panda 2016 editie heeft in tegenstelling tot voorgaande edities een gewicht van 30 gram in plaats van 1 oz. De zuiverheid is onveranderd van voorgaande series en geeft nog steeds 99,99% aan.

Op de voorkant van de zilveren munt wordt een panda afgebeeld. Op de achterkant wordt de Temple of Heaven in Beijing weergegeven.

Extra informatie

Diameter

2,7 mm

Dikte

32 mm

Producent

Zuiverheid

Jaar van Uitgifte

[]