Goud.Goud 50.797,97Zilv.Zilver 649,26Plat.Platina 27.096,95Pall.Palladium 52.034,44 Gratis afhalen in Amsterdam of Eindhoven!
 

Heimerle + Meule 2.5 gram goudbaar

Heimerle + Meule 2.5 gram goudbaar

Heimerle + Meule 2.5 gram goudbaar

176,09

Heimerle + Meule is de oudste goud- en zilvermijn van Duitsland. Het bedrijf werd opgericht in 1845 en slaat bijzondere goud en zilver baartjes in verschillende gewichten.  Deze Heimerle + Meule 2.5 gram goudbaar bevat 999.9 puur goud. Deze baren zijn dus net zo zuiver als goudbaren van Umicore en/of C.Hafner baren. Deze gouden baren worden machinaal geperst en worden geleverd in een luchtdichte berschermingscapsule.

Levertijd: 1 week

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd


Artikelnummer: GBHMEULE2.5 Categorie: Tags: ,
0000

Heimerle + Meule 2.5 gram goudbaar

Deze Heimerle + Meule 2.5 gram goudbaar bevat 999.9 puur goud. Deze baren hebben exact dezelfde zuiverheid als goudbaren van Umicore en/of C.Hafner baren. Deze goudbaar worden machinaal geperst en wordt geleverd in een luchtdichte berschermingscapsule. Beleggingsgoud is vrijgesteld van BTW.

Heimerle + Meule

Heimerle + Meule is de oudste goud- en zilvermijn van Duitsland. Het bedrijf werd opgericht in 1845 en slaat bijzondere goud en zilver baartjes in verschillende gewichten.

De Heimerle + Meule groep is geaccrediteerd door de London Metal Exchange en zijn daarnaast lid van de Responsible Jewellery Council. Dit houdt in dat bij het verwerken en produceren van edelmetalen de mensenrechten, arbeidsrecht en geldende milieuregels in acht worden genomen. Dit uit zich tevens uit in het leveren van ecogoud. Dit is 100% gerecycled goud welk niet geassocieerd kan worden met een milieubelastende dan wel een ethisch niet verantwoorde herkomst.

Extra informatie

Producent

Zuiverheid