Goud.Goud 45.671,77Zilv.Zilver 684,28Plat.Platina 30.320,58Pall.Palladium 64.373,80 Gratis afhalen in Amsterdam of Eindhoven!
 

Heimerle + Meule 1 troy ounce goudbaar

Heimerle + Meule 1 troy ounce goudbaar

Heimerle + Meule 1 troy ounce goudbaar

1.505,01

Heimerle + Meule is de oudste goud- en zilvermijn van Duitsland. Het bedrijf werd opgericht in 1845 en slaat bijzondere goud en zilver baartjes in verschillende gewichten.  Deze Heimerle + Meule 1 troy ounce goudbaar bevat 999.9 puur goud. Deze baren zijn dus net zo zuiver als goudbaren van Umicore en/of C.Hafner baren. Deze gouden baren worden machinaal geperst en worden geleverd in een luchtdichte blisterverpakking.

Levertijd: 2-4 werkdagen

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd

Artikelnummer: GBHMEULE1OZ Categorie: Tags: ,
0000

Heimerle + Meule 1 troy ounce goudbaar

Deze Heimerle + Meule 1 troy ounce goudbaar bevat 999.9 puur goud. Deze baren hebben exact dezelfde zuiverheid als goudbaren van Umicore en/of C.Hafner baren. Deze goudbaar worden machinaal geperst en wordt geleverd in een luchtdichte berschermingscapsule. Beleggingsgoud is vrijgesteld van BTW.

Heimerle + Meule

Heimerle + Meule is de oudste goud- en zilvermijn van Duitsland. Het bedrijf werd opgericht in 1845 en slaat bijzondere goud en zilver baartjes in verschillende gewichten.

De Heimerle + Meule groep is geaccrediteerd door de London Metal Exchange en zijn daarnaast lid van de Responsible Jewellery Council. Dit houdt in dat bij het verwerken en produceren van edelmetalen de mensenrechten, arbeidsrecht en geldende milieuregels in acht worden genomen. Dit uit zich tevens uit in het leveren van ecogoud. Dit is 100% gerecycled goud welk niet geassocieerd kan worden met een milieubelastende dan wel een ethisch niet verantwoorde herkomst.

Extra informatie

Producent

Zuiverheid