Goud.Goud 49.230,44Zilv.Zilver 663,74Plat.Platina 28.949,03Pall.Palladium 59.774,42 Gratis afhalen in Amsterdam of Eindhoven!
 

Heimerle + Meule 1 gram UnityBar goudbaar

Heimerle + Meule 1 gram UnityBar goudbaar

Heimerle + Meule 1 gram UnityBar goudbaar

77,21

Waardebehoud in combinatie met een hoge mate van flexibiliteit. Dat is waar de nieuwe UnityBars van Heimerle + Meule voor staan. De goudbaartjes van 1 gram zijn gemaakt van 999.9 puur goud. Heimerle + Meule is de oudste goud- en zilvermijn van Duitsland. Het bedrijf slaat bijzondere goud en zilver baartjes in verschillende gewichten. Heimerle & Meule beschikt over de Good Delivery Status, waarmee deze goudbaren wereldwijd goed verhandelbaar zijn.

Levertijd: 1-2 werkdagen

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: GBHMEULE1GR Categorie: Tags: ,
0000

Heimerle + Meule 1 gram UnityBar goudbaar

Waardebehoud in combinatie met een hoge mate van flexibiliteit. Dat is waar de nieuwe UnityBars van Heimerle + Meule voor staan. De goudbaartjes van 1 gram zijn gemaakt van 999.9 puur goud. Het voordeel ten opzichte van conventionele baartjes is duidelijk. De perfecte oplossing voor mensen die in de toekomst verstandig willen investeren en open willen blijven staan voor veranderingen.

Heimerle + Meule

Heimerle + Meule is de oudste goud- en zilvermijn van Duitsland. Het bedrijf slaat bijzondere goud en zilver baartjes in verschillende gewichten. Heimerle & Meule beschikt over de Good Delivery Status, waarmee deze goudbaren wereldwijd goed verhandelbaar zijn.

Extra informatie

Producent

Zuiverheid

Afmetingen in mm

15 x 8,5 x 0,5 mm

Certificaat

Ja