Goud.Goud 59.415,03Zilv.Zilver 714,01Plat.Platina 30.352,88Pall.Palladium 42.016,31 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Canadian Maple Leaf 1 troy ounce palladium munt

Canadian Maple Leaf 1 troy ounce palladium munt

Canadian Maple Leaf 1 troy ounce palladium munt

3.775,00

Palladium munten zijn zeer in trek vanwege de beperkte oplages waarin zij worden geslagen. Zo zijn er van deze Canadian Maple Leaf palladium munt slechts 40.000 munten wereldwijd beschikbaar. Daarnaast is door de stijging van de palladiumprijs dit jaar van maar liefst 47% enorme vraag naar deze munten. Wacht dus niet langer en bestel nu je palladium munt.

Levertijd: 1 week

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

Uitverkocht

Artikelnummer: PDMTMLDIV Categorieën: , Tags: ,
0000

Palladium Canadian Maple Leaf

De palladium Canadian Maple Leaf wordt geslagen in een puurheid van 99,95% puur palladium. Net als bij de gouden en zilveren Maple Leafs wordt de palladium Maple Leaf gekenmerkt door de Maple Leaf, een esdoornblad, op de voorkant van de munt. Op de achterkant wordt een portret weergegeven van Queen Elizabeth II.

De oplage van palladium munten is meestal zeer gelimiteerd. Zo is de 2018 editie van de palladium Maple Leaf is uitgebracht in een beperkte oplage van 40.000 stuks wereldwijd.

Palladium munten zijn interessant vanwege de beperkte oplage en als spreiding in de beleggingsportefeuille. Ook de sterke stijging van de prijs van dit edelmetaal zorgt er voor dat steeds meer mensen naar deze beleggingsmunten kijken. Palladium is sinds het begin van dit jaar gestegen met 47%.

Palladium

Palladium is een van de meest zeldzame grontstoffen op aarde. In tegenstelling tot goud, zilver en platina is dit edelmetaal veel schaarser. Het edelmetaal is bijvoorbeeld 30 keer zeldzamer dan goud. Palladium wordt voornamelijk gebruikt in de autoindustrie als katalysator.

Extra informatie

Diameter

Dikte

Producent

Zuiverheid

Land van Uitgifte

Jaar van Uitgifte

Gewicht