BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 59.160,34Zilv.Zilver 697,98Plat.Platina 29.629,74Pall.Palladium 45.040,91 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Britannia 1 troy ounce goudbaar met certificaat 2023

Britannia 1 troy ounce goudbaar met certificaat 2023

Britannia 1 troy ounce goudbaar met certificaat 2023

1.919,14

Nieuw in ons assortiment: De Britannia 1 troy ounce goudbaar met certificaat 2023. Het Britannia-ontwerp is geslagen in één gram zeer zuiver .9999 fijn goud en is bedacht door Jody Clark, de Royal Mint-kunstenaar. De baar is voorzien van het Royal Mint-logo, het gewicht van de baar en de goudzuiverheid (.9999 fijn goud). Elke baar is in nieuwstaat met zijn eigen unieke serienummer. De baar wordt geleverd in blisterverpakking.

Levertijd: 1 week

Slide
WAAROM GOUDVERZEKERD?

Klanten waarderen ons met een 9,4!
✓ 100% Terugkoopgarantie
 Groot assortiment baren en munten
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam!
✓ Deskundig & betrouwbaar: meer dan 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd thuis geleverd

 

Uitverkocht

Artikelnummer: GBRMBRITT231OZ Categorie: Tags: ,
0000

Britannia 1 troy ounce goudbaar met certificaat 2023

Nieuw in ons assortiment: De Britannia 1 troy ounce goudbaar met certificaat 2023. Het Britannia-ontwerp is geslagen in één gram zeer zuiver .9999 fijn goud en is bedacht door Jody Clark, de Royal Mint-kunstenaar. Jody Clark is het meest bekend als de jongste persoon die wijlen koningin Elizabeth II heeft ontworpen. Hier heeft hij een prachtig ontwerp gemaakt van Britannia, de krijger gekleed in maliënkolder met een drietand in haar linkerhand en een schild in haar rechter.

Haar gepluimde helm is naar achteren gekanteld om haar gezicht te onthullen met lang haar dat over haar schouders stroomt. Ze is een personificatie van Groot-Brittannië die dateert uit de Romeinse tijd en het symbool is van Britse kracht, moed en standvastigheid. Het ontwerp van Jody Clark is een passend symbool van wat de baar beleggers biedt die edelmetaal aan hun portefeuille willen toevoegen: kracht en veerkracht.

De andere zijde van de baar is voorzien van het Royal Mint-logo, het gewicht van de baar en de goudzuiverheid (999,9 fijn goud). Elke baar is in nieuwstaat met zijn eigen unieke serienummer. De baar wordt geleverd in blisterverpakking.

Goudbaren kopen

Goudbaren worden vaak beschouwd als een “veilige haven”-investering en kunnen zelfs tijdens perioden van crisis in waarde stijgen. Ze zijn ook een fantastisch cadeau voor een bruiloft, jubileum of verjaardag! Wacht dus niet langer en schaf vandaag nog de prachtige gouden Britannia baar 1 troy ounce 2023 versie aan bij Goudverzekerd. Goudbaren zijn vrijgesteld van BTW, omdat deze worden aangemerkt als beleggingsgoud.

Extra informatie

Producent

Zuiverheid

Certificaat

Gewicht