BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.073,43Zilv.Zilver 653,26Plat.Platina 27.061,14Pall.Palladium 37.473,21 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

African Big Five Leopard 1 troy ounce zilveren munt 2020

African Big Five Leopard 1 troy ounce zilveren munt 2020

African Big Five Leopard 1 troy ounce zilveren munt 2020

120,52

De African Big Five Leopard is de vierde bijzondere zilveren munt uit de serie van de Zuid-Afrikaanse “Big Five”. Na de Elephant, de Leeuw en de Neushoorn volgt nu de Luipaard. Hierna sluit de Buffel de serie af. De munt wordt geslagen in .999 puur zilver. Het heeft een beperkte oplage van slechts 15.000 stuks. Deze munt wordt geleverd in een geïllustreerde blisterkaart.

1 week levertijd

Waarom Goudverzekerd?

100% Terugkoopgarantie
✓ Elders goedkoper? Neem contact met ons op en ontvang een tegenvoorstel binnen 15 minuten!
✓ Gratis verzenden vanaf €5000!
Gratis afhalen in Amsterdam óf Eindhoven!
✓ Deskundig & betrouwbaar: 25 jaar ervaring
✓ Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd
✓ Uitgebreide informatie en advies over alle edelmetalen

Uitverkocht

Artikelnummer: SAMBFLEOPARD Categorie: Tags: ,
0000

African Big Five Leopard 1 troy ounce zilveren munt 2020

De African Big Five Leopard is de vierde bijzondere zilveren munt uit de serie van de Zuid-Afrikaanse “Big Five”. Na de Elephant, de Leeuw en de Neushoorn volgt nu de Luipaard. Hierna sluit de Buffel de serie af.

Op de voorzijde van de munt wordt een close-up weergegeven van de luipaard. De voorzijde toont het wapenschild van Zuid-Afrika. Het bevat ook de inscripties “Big Five 2021” en “Zuid-Afrika”. De achterkant toont twee helften van het gezicht van een luipaard. Als twee munten naast elkaar worden geplaatst, is een compleet portret van het indrukwekkende gezicht van de luipaard te zien. Het omgekeerde toont ook de monetaire waarde van de munt, 5 randen, en het metaalgewicht en de kwaliteit.

De munt wordt geslagen in .999 puur zilver. Het heeft een beperkte oplage van slechts 15.000 stuks. Deze munt wordt geleverd in een geïllustreerde blisterkaart. Voeg deze prachtige munt vandaag toe aan uw collectie!

Extra informatie

Jaar van Uitgifte

Land van Uitgifte

Gewicht

Zuiverheid

Producent

Dikte