Verzending en levering

U kunt er voor kiezen om uw order te laten verzenden per post of per privékoerier. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uw order op te komen halen bij ons kantoor in Amsterdam of Eindhoven.

Mikropakket Mikropakket logo

De verzending van uw gouden, zilveren, platina of palladium baren of munten geschiedt standaard via onze partner Mikropakket. Deze partij is al jaren gespecialiseerd in het verzenden en opslaan van waardevolle producten. Onze verpakkingen worden zo onopvallend mogelijk verzonden, dat wil zeggen dat ze niet worden voorzien van onze naam en andere gegevens die de inhoud van het pakket kunnen verraden.

  • persoonscontrole bij aflevering
  • handtekening voor ontvangst
  • discreet verpakt, niet voorzien van naam afzender voor uw eigen veiligheid
  • verzendt in zowel Nederland als België

Nadat het pakket door ons wordt verzonden ontvangt u een track en trace code van ons waarmee u uw order kunt volgen. De kosten voor het verzenden via Mikropakket bedragen €17,99. Voor verzending naar het buitenland hanteren wij een bedrag van €34,99. Alle bestellingen boven de €5.000 worden gratis verzonden.

Privéchauffeur

Bij Goudverzekerd beschikken wij over een privéchauffeur. Indien u van deze dienst gebruik wenst te maken dan geeft u dit aan tijdens het orderproces. Wij nemen dan contact met u op om een datum en tijdstip af te spreken. Ook hier dient u er voor te zorgen dat u zich kunt legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. Onze privéchauffeur levert in zowel Nederland als België. De kosten voor privélevering bedragen:

Naar Nederland: €99,99,-
Naar België: €125,-

Afhalen van uw bestelling

Het is ook mogelijk om uw bestelling persoonlijk op te halen in Amsterdam óf Eindhoven. Hiervoor verzoeken wij u vriendelijk een afspraak te maken. Dit kan telefonisch via +31 20 799 336 of per mail via info@goudverzekerd.nl. Let er op dat u bij het afhalen de volgende gegevens meeneemt:

  • geldig legitimatiebewijs
  • aankoopfactuur
De waardering van www.goudverzekerd.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 84 reviews.
[]