BELANGRIJKE MEDEDELING:
L.S., vanwege het zeer grote aantal bestellingen verzoeken wij u rekening te houden met een vertraging van 7-10 dagen totdat uw bestelling wordt verzonden. Dank!
Goud.Goud 54.936,13Zilv.Zilver 612,10Plat.Platina 27.323,83Pall.Palladium 63.112,49 Gratis afhalen in Amsterdam of Eindhoven!
 

Hoe werkt het?

Bij Goudverzekerd kunt u zowel online als telefonisch een order plaatsen. Wanneer het product op voorraad is en u plaatst uw order voor 12:00, dan heeft u het product nog vaak de volgende dag in huis. U kunt er voor kiezen om uw order online te betalen via iDeal, bankoverschrijving of Bancontant.
Alle bestellingen worden discreet en persoonlijk afgeleverd bij u op het gewenste adres waarbij een persoonscontrole plaatsvindt en waarbij er getekend moet worden voor het pakket. We verzenden alle pakketten anoniem en discreet zodat niemand weet wat er in de verpakking zit voor uw eigen veiligheid.
Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling op afspraak af te komen halen bij ons op kantoor en met ons een kop koffie te drinken.
De waardering van www.goudverzekerd.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 395 reviews.