BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 56.237,82Zilv.Zilver 677,47Plat.Platina 27.812,43Pall.Palladium 38.967,01 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

Hongarije verklaart George Soros de oorlog

Hongarije verklaart George Soros de oorlog
12 januari 2017 Bilal
photo 1585308803519 df321294d08d

Het geboorteland van George Soros, Hongarije, heeft aangekondigd om alle NGO’s van de miljardair ‘weg te vagen’. Volgens vicepresident Szilard Nemeth van de huidige regerende partij, dienen de NGO’s van Soros de globalistische kapitalisten en plaatsen zij zich boven nationale regeringen.

Volgens Nemeth is het nu hét moment om dit te doen, verwijzend naar de verkiezing van Donald Trump. Trump en Soros zijn felle tegenstanders van elkaar. Het Hongaarse parlement onder leiding van Viktor Orban is de eerste en vooralsnog de enige Europese regering die openlijk achter Trump staat. Het Hongaarse parlement gaat nu debatteren over de nieuwe wet waarmee NGO’s en de mensen hierachter kunnen worden gestopt.

George Soros

De 86-jarige George Soros werd geboren in Hongarije en vertrok in 1956 richting de Verenigde Staten. Soros groeide uit tot een succesvolle effectenhandelaar en had verschillende hedgefondsen onder zijn hoede.

Soros werd in 1992 wereldberoemd toen hij speculeerde tegen een crash van het Briste pond. Hij speculeerde met zoveel geld tegen het pond dat de Britse regering de munt moest devalueren om erger te voorkomen. Soros hield aan deze actie 1 miljard dollar over.

Soros probeert door middel van verschillende NGO’s en zijn Open Society Foundation goede doelen te steunen. Hij stelt dat hij pro-democratie, pro-Europa en tegen corruptie is. De laatste jaren duiken er echter steeds meer documenten op waaruit blijkt dat Soros er een dubbele agenda op nahoudt en zijn macht en geld gebruikt om verschillende regeringen en landen te beïnvloeden.

Soros Leaks

In augustus 2016 lekten een groot aantal documenten uit van de Open Society Foundation. Hieruit bleek onder meer dat Soros tussen 2009 en 2014 minstens 4,9 miljoen euro heeft uitgegeven aan Nederlandse stichtingen. Onder deze stichtingen zit bijvoorbeeld de KiesKompas, die in verkiezingstijd stemwijzers uitbrengt. Soros heeft ook sterk gelobbyd in Nederland tijdens het Oekraïne referendum om zo een Ja uit het referendum te slepen.

Trump

De aanstaande president van de Verenigde Staten en Soros liggen elkaar totaal niet. Soros is een prominente Hillary Clinton supporter en heeft in aanloop naar de verkiezingen meerdere keren hard uitgehaald naar Trump.

“Soros is being part of a global power structure that robbed the working class in favor of putting money into the pockets of a handful of large corporations and political entities.”

– Donald Trump

Trump zou natuurlijk Trump niet zijn als hij niet zou reageren op Soros. De aanstaande president stelt dat de NGO’s van Soros onderdeel zijn van een wereldwijde machtstructuur die verantwoordelijk is voor besluiten die ten koste gaan van de gewone burger.

De waardering van www.goudverzekerd.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 617 reviews.