BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege de grote vraag naar fysiek goud en zilver, verzoeken wij u rekening te houden met een extra verwerkingstijd van 7-14 dagen voor alle orders.
Goud.Goud 59.160,34Zilv.Zilver 697,98Plat.Platina 29.629,74Pall.Palladium 45.040,91 Gratis afhalen in Amsterdam!
 

De 2021 Lunar III Series munten zijn gearriveerd!

De 2021 Lunar III Series munten zijn gearriveerd!
21 september 2020 Bilal
lunar series III ox

De nieuwste uitgave uit de populaire Lunar III Series van de Perth Mint is uitgebracht. De munten die elk jaar een ander dier uit het Chinese dierenriem bevatten zullen in 2021 het jaar van de Os vieren.

De Lunar serie heeft als thema de Chinese jaartelling. Elk jaar wordt het dier dat dat jaar volgens de Chinese dierenriem aan de beurt is, in het zonnetje gezet op de munten van de Australische Perth Mint. Het jaar 2021 staat in het teken van de Os.

De Lunar Series III bestaat uit diverse zilveren en gouden munt in verschillende varianten. Op de voorzijde van de munt zien we bij de zilveren editie een os met een jong. Dit jaar is voor de gouden munten een andere design gekozen dan voor de zilveren. Op de gouden editie van de munten is slechts één grote Os te zien. Op de achterzijde van de munt zien we het gebruikelijke portret van Queen Elizabeth.

De munten uit de Lunar III Series zijn bij Goudverzekerd te bestellen in de volgende gewichten. De gouden munten zijn te bestellen in de 1 troy ounce uitgave en de 1/2 troy ounce uitgave. De zilveren editie is beschikbaar in een 1 kilo, 5 troy ounce, 2 troy ounce en de 1 troy ounce editie.

De munten worden geslagen door de Australische Perth Mint en bevatten allemaal .9999 puur zilver of goud.

De waardering van www.goudverzekerd.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 535 reviews.