lunar series III ox

De 2021 Lunar III Series munten zijn gearriveerd!

De nieuwste uitgave uit de populaire Lunar III Series van de Perth Mint is uitgebracht. De munten die elk jaar een ander dier uit het Chinese dierenriem bevatten zullen in 2021 het jaar van de Os vieren.

De Lunar serie heeft als thema de Chinese jaartelling. Elk jaar wordt het dier dat dat jaar volgens de Chinese dierenriem aan de beurt is, in het zonnetje gezet op de munten van de Australische Perth Mint. Het jaar 2021 staat in het teken van de Os.

De Lunar Series III bestaat uit diverse zilveren en gouden munt in verschillende varianten. Op de voorzijde van de munt zien we bij de zilveren editie een os met een jong. Dit jaar is voor de gouden munten een ander design gekozen dan voor de zilveren. Op de gouden editie van de munten is slechts één grote Os te zien. Op de achterzijde van de munt zien we het gebruikelijke portret van Queen Elizabeth.

De munten uit de Lunar III Series zijn bij Goudverzekerd te bestellen in de volgende gewichten. De gouden munten zijn te bestellen in de 1 troy ounce uitgave en de 1/2 troy ounce uitgave. De zilveren editie is beschikbaar in een 1 kilo, 5 troy ounce, 2 troy ounce en de 1 troy ounce editie.

De munten worden geslagen door de Australische Perth Mint en bevatten allemaal .9999 puur zilver of goud.

Ook investeren?

Goud
Munten en baren

Zilver
Munten en baren

Palladium
Munten en baren

Platina
Munten en baren

Auteur

Dit artikel is geschreven door onze redactie.

Andere artikelen die u wellicht interessant vind

Winkelwagen
De waardering van www.goudverzekerd.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 797 reviews.